Skrzynia jest od V8 benzynyadas bombowiec pisze:
No to ladny pomniczek ktos sobie sprawil, o ile skrzynia zostala ta sama. Max. moment przenoszony przez r380, to 380Nm.
DEFENDER pomoc w doborze silnika
Moderator: Jerry
- Igor V8
-
Re: DEFENDER pomoc w doborze silnika
Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- Igor V8
-
Jak dotrze dam Ci znaćLR_Olek pisze: Wysłałem Ci osobiście , byłem na poczcie ... to ważna przesyłka i wolałem zrobić to osobiście

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

Igor909 pisze:Jak dotrze dam Ci znaćLR_Olek pisze: Takich marudnych klientów mamy na pęczki,a wtedy zaprzeg z chomików wlecze wybrakowany towar na poczte ...
OK

- Damian
-
- Kontaktowanie:
w Angoli silnik diesla GM 6,2 V8 wkładają nie tylko do defów, ale do RRC a nawet i do dyskotekadas bombowiec pisze:No to ladny pomniczek ktos sobie sprawil, o ile skrzynia zostala ta sama. Max. moment przenoszony przez r380, to 380Nm.Igor909 pisze: Tak , jest nawet jeden taki w Wawie
i to od jakiegoś czasu
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- adas bombowiec
Wiem, widzialem. Jestem w UK teraz. Problem w tym, ze tutaj wiekszosc tych 'wypasow' to wypolerowane pomniki wystawione na trawke przed domem.Damian pisze:w Angoli silnik diesla GM 6,2 V8 wkładają nie tylko do defów, ale do RRC a nawet i do dyskotekadas bombowiec pisze:No to ladny pomniczek ktos sobie sprawil, o ile skrzynia zostala ta sama. Max. moment przenoszony przez r380, to 380Nm.Igor909 pisze: Tak , jest nawet jeden taki w Wawie
i to od jakiegoś czasu
- Damian
-
- Kontaktowanie:
oo to tak jak u nas przecież 

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR