WARTA RIVER - III- reaktywacja /auta 4x4 seria + 4x4 sport
Moderator: Pasza
- and
-
- Kontaktowanie:
Re: WARTA RIVER - wiosna 2013 - 18 maja
WARTA RIVER III - z uwagi na nieodpowiedzialną postawę towarzystwa na quadach które pojawiło sie w niedziele bez zgody właściciela terenu na terenach prywatnych i rozryli kawałek prób przeprawowych w Lubikowie po trasie PPJ a jednocześnie przyczynili się do wycofania terenów pod imprezę Warta River niniejszym ogłaszam że WYCOFUJEMY SIE Z REALIZACJI JAKICHKOLWIEK impreza dla quadów . Do czasu kiedy środowisko to samo nie uporządkuje się wzajemnie. Tak więc impreza Warta River się NIE ODBĘDZIE . Pozostawiamy sobie jedynie możliwość zrobienia szybkościówek dla aut ale to już osobny temat.
Re: WARTA RIVER - wiosna 2013 - impreza odwołana
Ale wiocha... 

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- and
-
- Kontaktowanie:
to niestety nie jedyny incydent z udziałem quadów. Pierwotnie na PPJ miała być klasa quady - a trasa tej imprezy właśnie szła przez te same łąki co miała iść Warta. Przed imprezą również tam buszowały quadziki - a teren leży blisko parku krajobrazowego i jak ktoś nie wie dokładnie gdzie i co - to łatwo narobić powaznych szkód. Te nielegalne upalanie spowodowały wycofanie sie z kategorii quady na PPJ.
Ponadto na samym PPJ pojawiła sie - mimo zakazu - grupa quadów . A już wyczyn z niedzieli przelał czarę goryczy. Tak więc WARTA RIVER - tak ale na jesień i to tylko dla aut . Quadom serdecznie dziękujemy ale już nie chcemy.
Ponadto na samym PPJ pojawiła sie - mimo zakazu - grupa quadów . A już wyczyn z niedzieli przelał czarę goryczy. Tak więc WARTA RIVER - tak ale na jesień i to tylko dla aut . Quadom serdecznie dziękujemy ale już nie chcemy.
- and
-
- Kontaktowanie:
REAKTYWACJA - WARTA RIVER
WARTA RIVER - auta seria 4x4 + sport 4x4 : nowe wieści - uchlę robęk tajemnicy , Impreza WARTA RIVER odbędzie się w zbliżonym terminie do imprezy Wielkopolskie Bezdroża II tzn. Wlkp Bezdroża polecą od piątku wieczorem etapem nocnym i dziennym w sobotę a WARTA RIVER poleci w niedziele . Ponieważ od tej pory jest to impreza wyłącznie dla aut terenowych wykorzystamy infrasturkturę jaką będziemy mieli czyli bazę ,karetkę pogotowia , sędziów , teren itp. W ten sposób zwodnicy , szczególnie w klasie turystycznej z Wlkp Bezdroży będą mogli wziąść udział w ścigance WARTA w niedziele (oczywiście wyczynowcy i extrem też jak ma ochotę
:) - wjazd dla uczestników z Wielkopolskich Bezdroży na Wartę - w cenie wpisowego Wielkopolskich Bezdroży) . Termin , lokalizacja , komandor oraz reszta będziemy podawać troszkę później . Jeszcze muszę pozugadniać wiele tematów i porozmawiać z kim trzeba . Ale co do szczegółów to już niebawem
:):)
WARTA RIVER - auta seria 4x4 + sport 4x4 : nowe wieści - uchlę robęk tajemnicy , Impreza WARTA RIVER odbędzie się w zbliżonym terminie do imprezy Wielkopolskie Bezdroża II tzn. Wlkp Bezdroża polecą od piątku wieczorem etapem nocnym i dziennym w sobotę a WARTA RIVER poleci w niedziele . Ponieważ od tej pory jest to impreza wyłącznie dla aut terenowych wykorzystamy infrasturkturę jaką będziemy mieli czyli bazę ,karetkę pogotowia , sędziów , teren itp. W ten sposób zwodnicy , szczególnie w klasie turystycznej z Wlkp Bezdroży będą mogli wziąść udział w ścigance WARTA w niedziele (oczywiście wyczynowcy i extrem też jak ma ochotę

Re: WARTA RIVER - III- reaktywacja SERIA 4X4 + SPORT 4X4

o ile się dobrze nie mylę to grupa4x4 nie organizuje już serii4x4
- witson
- jestem tu nowy...
W nazwie chodzi o auta seryjne 4x4 i przerobione 4x4.
fiejas pisze:!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem czy to umyślne działanie czy czysty przypadek ale czuję się w obowiązku poinformować wszystkich, ze ta impreza nie ma NIC WSPÓLNEGO Z SERIĄ4x4 organizowaną przez Stowarzyszenie Grupa4x4!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie przesadzasz odrobine ?

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- and
-
- Kontaktowanie:
eeee. a co to za ciśnienie się pojawia ? ktoś zapraszał do trolowania? prosze kolege "FIEJAS" czytać ze zrozumieniem zanim coś się napisze w nie swoim temacie . od 2011 chyba w Warcie River mamy podział na klasy w autach seria 4x4 i sport 4x4 i nie zamierzam tego zmieniać i nie ma tu nigdzie o Waszej grupie wzmianki . Więc jakie licho mi tu wyskakuje z jakąś grupą 4x4 ? proszę reklamę własnej grupy tworzyć sobie we własnym wątku a nas zostawić w spokoju 

Po pierwsze nie Trolowanie, po drugie, nie przesadzam, po trzecie... nie ma znaczenia czy Grupa organizuje Serię czy też nie. Chodziło mi jedynie o to, ze w tytule pojawiło się określenie Seria4x4... przez swój wpis chcę jedynie poinformować, ze Seria4x4 uzyta tutaj w tytule postu, to nie jest Seria4x4 organizowana przez Grupę...
- and
-
- Kontaktowanie:
ten tok rozumowania nie przemawia do mnie ale ok. Skoro kolega już umieścił swoje ogłoszenie w naszym temacie to niech sobie wisi. Nic co prawda ono nie wnosi a jedynie zaśmieca mi wątek ogłoszeniowy ale ok. a ja nawet zmodyfikuje sobie ogłoszenie co by emocji nie wywoływać
- uszczegółowie tytuł że chodzi o auta sport 4x4 i auta 4x4 seryjne. niestety całego regulaminu nie idzie wkopiować w tytule
aż sie teraz boję nazwać którąś z edycji np prucharu jeepa "rajdem" bo pojawi sie 100 innych prekursorów nazwy z forum
wracając do tematu WARTA RIVER , tak jak pisałem wcześniej z imprezy zostały wykluczone quady i WARTA RIVER leci wyłącznie w klasyfikacji aut terenowych. Skończył się wekend i czas sie ruszyć , więc niebawem poumieszczam szczegóły .

aż sie teraz boję nazwać którąś z edycji np prucharu jeepa "rajdem" bo pojawi sie 100 innych prekursorów nazwy z forum

wracając do tematu WARTA RIVER , tak jak pisałem wcześniej z imprezy zostały wykluczone quady i WARTA RIVER leci wyłącznie w klasyfikacji aut terenowych. Skończył się wekend i czas sie ruszyć , więc niebawem poumieszczam szczegóły .
Re: WARTA RIVER - III- reaktywacja /auta 4x4 seria + 4x4 spo
Dziękuję za zmianę tematu... co do reszty... pozostawię bez komentarza