Nie ma blokady centralnego dyfra wcale. TC - kontrola trakcji, ona spełnia rolę difflocka.
Moderator: Jerry
kamylk pisze:Witam po krótkiej przerwie.
Zna ktoś może godny polecenia warsztat, w którym można sprawdzić LR-a, w Elblągu albo okolicy? Zainteresował mnie ten egzemplarz
http://otomoto.pl/land-rover-discovery- ... 15782.html
Automat, bez szyberdachów w sam raz dla mnie.Tylko tył trochę wysoko stoi, nie wiem czy podniesiony do zdjęć czy już tak ma. Może ktoś zna to auto?
Od czego by tu zacząćTangoKK pisze:Może coś więcej o tym aucie, a nie tylko nie, bo nie. Co tam było nie tak?
kamylk pisze:No ja Cię bardzo przepraszam,
Na ulicy był numer 17, 18 i 20 , tam gdzie powinna być 19 były jakieś magazyny.
Gość przez telefon mówi, że ma samochód od 3 lat, sprzedał tuarega i w rozliczeniu wziął disco plus dopłatę
Na miejscu wersja jest inna; sprzedał dom/budynek jakiemuś znajomemu biznesmenowi, milionerowi w rozliczeniu dostał land rovera i chce go sprzedać, ale nie przerejestrowywali na niego bo to znajomy. A więc nie jest właścicielem samochodu. On nie przyjechał w imieniu swojego brata, szwagra czy nawet znajomego biznesmena, który akurat jest w pracy i nie mógł ale będzie wieczorem żeby podpisać umowę. To on chciał sprzedać ten samochód.
Jeżeli ktoś podaje fałszywy adres zamieszkania i chce sprzedać samochód, który faktycznie nie jest jego, a stan samochodu ma się nijak do opisu przez telefon to mi to wystarczy.
Może rzeczywiście wymagam za wiele.
Ale jeżeli ktoś jest chętny to proszę bardzo
a co ma brakować? ma być dowód rejestracyjny i zgodne z nim numery vin i poprzednia umowa kupna-sprzedaży zarejestrowana w US, w przypadku braku ciągłości na linii dowód - umowy KSN2O pisze:Jeśli mogę coś doradzić, to kupować w miarę możliwości samochód zarejestrowany na sprzedającego, bo potem a to faktury brakuje, a to coś innego brakuje w dokumentach.
literówka na f-rze i już lipa... albo brak czegoś co ma być.N2O pisze:Zdarzają się takie cuda, że brakuje np zaświadczenia o prowadzeniu działalności gospodarczej(czy jakoś tak) od firmy od ktorej kupiłeś samochód, albo poprzedni właściciel kupił, zdarza się, że po drodze było kilku właścicieli i żaden nie zarejestrował, a wtedy łatwo zgubić dokumenty.
Potem szukaj nie wiadomo gdzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości