wydmy sa naprawde zdradliwe i piekne zarazem...GOLON pisze:Ja tam wydmę widziałem tylko w telewizji, ale...![]()
Moderator: Pasza
wydmy sa naprawde zdradliwe i piekne zarazem...GOLON pisze:Ja tam wydmę widziałem tylko w telewizji, ale...![]()
coś jak kobiety, nieprawdaż..?henry pisze:Chcial byc mily i mu nie wyszlo - nie przesadzajcie
tez nie przepadam za tym jegomosciemMRDieselPower pisze:Cimek1973 pisze:O 15 stali jescze na pustyni i nie mieli załatwionego holownika a tylko mozna ich ciągnąć,oprocz nie sprawnego silnika bylo jeszcze urwane koło i zmasakrowana buda.A serwis musiał jechać dalej bo karawana poszła do przodu.
Chyba było za szybko.
Ścigał się cały rajd z autami serwisowymi jadąc jak [cenzura] i jeszcze rolkę zaliczył
też mi się tak jakoś skojarzyłoDamnIt! pisze:coś jak kobiety, nieprawdaż..?henry pisze:Chcial byc mily i mu nie wyszlo - nie przesadzajcie
Nie przesadzaj. Jakim człowiekiem jest to nie istotne. Lepiej skupmy się na osiągnięciach w dziedzinie rajdów.sciba pisze:tez nie przepadam za tym jegomosciem![]()
wydzialem Pana Barana w paru akcjach...wyjatkowo nie symaptyczny pan![]()
chyba ma zbyt wysokie mniemanie o sobie
taasciba pisze:Baran ma jakies wieksze sukcesy
szczerze sie pytam bo nie wiem
sciba pisze:Co jest Panowie śpicie![]()
Holek pierwszy na 147km...Roma traci 40 sek![]()
![]()
Ten leszcz, Hołeksciba pisze:Bardziej bym sie cieszyl niz z MŚ w noge
Buszmen z panzerfousta tez go hapnal![]()
narazie 3
ale roznice sa nie duze...jest szansa
na ostatnim kawalku Roma zblizyl sie do Holka i jeda na styk wiec nie jest tak rozowoDamnIt! pisze:Właśnie opycił sziszerita i romę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości