co wybrać???

Sportage, Asia Rocsta

Moderator: Marcin-Kraków

bear

co wybrać???

Post autor: bear » śr mar 26, 2014 10:36 am

witam wszystkich
mam pytanie jestem na kupnie kia sportage z racji tego że do tej pory jeździłem pajero, ferozą i fronterą temat tego samochodu jest mi obcy. Tak więc pytam posiadaczy tej marki na co zwrócić uwagę przy kupnie tego modelu? jaki silnik lepszy, bardziej ekonomiczny.
skłaniam się do kupna tego samochodu bo jest w stosunkowo dobrych pieniążkach i rozsądnym roczniku. potrzebuję auta na co dzień czyli dojazdy do pracy ok16km po asfalcie ale w wolnym czasie również delikatne błotko. co radzicie czekam na odpowiedzi i podpowiedzi

Awatar użytkownika
leon zet

Kontaktowanie:

Re: co wybrać???

Post autor: leon zet » śr mar 26, 2014 11:03 am

http://www.pofajrancie.pl/?p=15#more-15

Przeczytać, zastanowić się, zastosować.

Awatar użytkownika
seba4x4

Kontaktowanie:

Post autor: seba4x4 » śr mar 26, 2014 4:25 pm

http://www.seba4x4.pl/
Escape 4WD '06
Santa Fe 4WD '04
GAZ 69 '70
Thunderbird 5,0 '84
CZ 350 '83

madrider5

Post autor: madrider5 » śr mar 26, 2014 7:12 pm

Opinie są tu przeróżne, kupujesz auto jak każde inne. Jak nie dopatrzysz to możesz się wtopić w koszta a jak się uda kupić zdrowy egzemplarz to polatasz latami. Wielkiego wyboru w silnikach nie ma więc albo 2,0 b/g lub 2,0 diesel. Miałeś poprzednio suv'y to wiesz na co głównie zwracać uwagę. Tematy z forum pomogą z zapoznaniem się największych bolączek tych aut, czyli poprzednich właścicieli dla których nie istnieje coś takiego jak zużyty element który trzeba wymienić...... Btw, powodzonka :)21
Nie zabijajcie! Nie kradnijcie! ->rząd nie lubi konkurencji
Był Sportek 96-Custom
Suzuki GSX600F

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kia”