a konkretnie o ile trzeba przyciąć żukowskie i czy żuk nowego typu ma należytą średnice

Moderator: Student
Skazac GO na banicję CHERETYK śjakiś , ja kupiłem u Chermola za 122 zł za komplet do Patrola , to chyba niedrogo , no chyba że ja jakiś inny .leszek pisze:jak go stać niech se kupi u prezesa a co my na wsi się od tych warśawskich cen trzymamy zdalekaMag69 pisze:Kup se u Chermola ,ja kupiłem ,naprawdę warto
a więcej nie powiem bo mnie na banicje skarzą
Z tego co mi facet w sklepie przez telefon powiedział wynika, że te z czerwonego miękkiego poliuretanu mają po 1,95 zł/szt.anatol pisze:...ja kupiłem u Chermola za 122 zł za komplet do Patrola , to chyba niedrogo , no chyba że ja jakiś inny .
Nie rób kurde na pałe, spieszysz się..........., będze GAZ'ik to se zmierzysz......kedek pisze:[ciach]....więc jak juz wiecie to może mi ktoś powie ile to obciąć? jak bym miał gazika pod ręką to bym sobie zmierzył ale niestety chwilowo nie mam, wiec sie pytam
nie może być.... jak żukersy obcinam to zawsze zostaje mi tak około 12mm odpadu z każdej sztuki na stronie i jest gites... hmmm faktycznie to "gites" bo mało wytrzymująvandall1 pisze:Szerokość gazikowego resora to 50.Nie wystarczy?Zukens ma bodaj 60.
A czemu to? to nie są tuleje polimeryczneMag69 pisze:Kedek nie bierz tego czerwonego gówna
to gorsze niż guma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości