- podszybia: bo nie wiem w którym miejscu przeprowadzić wiązkę belki oświetleniowej z dachu,
- wejścia snorkela pod maskę,
- mocowania snorkela do słupka.
Z góry dziękuję

Moderator: Albert_N
eleinfroot pisze: ↑sob kwie 28, 2018 6:50 amJeśli ktoś z was ma zainstalowany dedykowany snorkel, to prosiłbym o wstawienie zdjęć kilku miejsc w okolicach snorkela:
- podszybia: bo nie wiem w którym miejscu przeprowadzić wiązkę belki oświetleniowej z dachu,
- wejścia snorkela pod maskę,
- mocowania snorkela do słupka.
Z góry dziękuję![]()
Myślisz o tym miejscu? Tamtędy raczej nie przejdziesz bo wejście, owszem, jest.. tylko wyjścia nie maeleinfroot pisze: ↑pt maja 25, 2018 12:51 pmWidzę że pomiędzy snorkelem a rynienką jest trochę miejsca i peszelek się zmieści bez problemu.
Ja swój kupiłem za 330 w opony-4x4.pleleinfroot pisze: ↑pt maja 25, 2018 8:15 pmGdzie kupowałeś snorkel i za ile? Bo znalazłem na stronie dany4x4.pl za bodajże 260 PLN. Warte to coś? Zwykle w necie widziałem za 400+.
Chodzi o prześwit jak na pierwszym zdjęciu - zaznaczyłeś ~3cm luzu, a peszel ma jakieś 12-14mm średnicy + jakiś wydrukowany uchwyt do niego i snorkela - powinno się ładnie zgrać.MrRav3N pisze: ↑wt maja 29, 2018 9:33 amMyślisz o tym miejscu? Tamtędy raczej nie przejdziesz bo wejście, owszem, jest.. tylko wyjścia nie maeleinfroot pisze: ↑pt maja 25, 2018 12:51 pmWidzę że pomiędzy snorkelem a rynienką jest trochę miejsca i peszelek się zmieści bez problemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości