Kolejny chrom dla nadzianych mużynów.
Moderator: Marcin-Kraków
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
Kolejny chrom dla nadzianych mużynów.
Chodzi mi o nowego Hummera H3T. Jest jeszcze mniejszy od H2 kosztuje na pewno o wiele więcej chpdźby dzatego że opony i tapicerkę robiła firma... Nike. Porsche Cenney to przy nim pestka (chociaż ni jedno ni drógie w teren się nie na da). Widziałem go w gazecie. Może ktoś go widział go na jakiejś stronce?
Re: Kolejny chrom dla nadzianych mużynów.
dalem jego zdjecia pare dni temu ale wladze kazaly zdjac. tutaj masz shnoorek, ale po angielsku: http://trucktrend.com/future/concepts/1 ... hummerh3t/---Ryba--- pisze:Chodzi mi o nowego Hummera H3T. Jest jeszcze mniejszy od H2 kosztuje na pewno o wiele więcej chpdźby dzatego że opony i tapicerkę robiła firma... Nike. Porsche Cenney to przy nim pestka (chociaż ni jedno ni drógie w teren się nie na da). Widziałem go w gazecie. Może ktoś go widział go na jakiejś stronce?
H3T to concept, do produkcji wejdzie nie-pickup H3.
ps. muRZynow
FJ Cruiser czarny i Xploder Sport zardzewialy
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
Nie łżyj,color pisze:..dalem jego zdjecia pare dni temu ale wladze kazaly zdjac...

Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Nie bardzo mogę..pancziki pisze:Proponuję specjalną rubrykę " kartki i posty z pogróżkami"![]()

3. Odpowiadanie na pytania.
g. Prywatne wiadomości jak sama nazwa wskazuje są prywatne, dlatego odpowiadając nadawcy korzystamy również z PW, a nie publikujemy odpowiedź na forum. Ewentualnie jeśli chcemy kogoś przeprosić, wypadało by to wyrazić publicznie.
Nie po to są usunięte, żeby były..pancziki pisze: oczywiście zaraz obok "archiwum wycietych postów"

Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
nie mam zamiaru. o to mi wlasnie chodzilo, ze dalem zdjecia ale kazales zdjac. no to zdjalem. a sznurek dalem wyzej. i osochozi?zbig pisze: Nie łżyj,miałeś dać linka zamiast pakowania dużych zdjęć.
Nie kazałem Ci zdjąć tylko dać linka. Sam osobiście zamieniłem Twoje zdjęcia na linki (poza pierwszym na "wabia") a Ty później wyciąłeś część linków.color pisze:nie mam zamiaru. o to mi wlasnie chodzilo, ze dalem zdjecia ale kazales zdjac. no to zdjalem. a sznurek dalem wyzej. i osochozi?zbig pisze: Nie łżyj,miałeś dać linka zamiast pakowania dużych zdjęć.

ale roznica. wycialem swoje linki z H3 bo nikt nie bedzie klikal na 10 sznurkow. a potem dalem sznurek do dokladniejszego opisu.zbig pisze:Nie kazałem Ci zdjąć tylko dać linka.
a poza tym to nie widze zadnego problemu, o nic nie mam pretensji do ciebie, wiec dlaczego sie tego tak czepiles?
Żebyś nie opowiadał publicznie tego co nie jest prawdą.color pisze:..dlaczego sie tego tak czepiles?
EOT
5. Niejasności i spory.
b. Jeżeli ktoś nie zgadza się z decyzjami i działaniami podejmowanymi przez moderatorów lub administratora forum, powinien skontaktować się bezpośrednio z osobą, co do której poczynań ma zastrzeżenia.
- El Modzello
- El Modzello
- El Modzello
Przepraszam za wtrącenie ale tak sobie od czasu do czasu przeglądam to forum i dochodzę do konkluzji, że ten niejaki ZBIG to chyba musi być mocno wstrząśnięty z powodu likwidacji ORMO i Głównego Urzędu Cenzury (czy jak go tam kiedyś zwano?) - jakieś niespełnione ambicje???zbig pisze:Żebyś nie opowiadał publicznie tego co nie jest prawdą.color pisze:..dlaczego sie tego tak czepiles?
EOT
5. Niejasności i spory.
b. Jeżeli ktoś nie zgadza się z decyzjami i działaniami podejmowanymi przez moderatorów lub administratora forum, powinien skontaktować się bezpośrednio z osobą, co do której poczynań ma zastrzeżenia.
Może kolega ZBIG mógłby raczej pokazać szerszemu gronu swoje pozostałe umiejętności np z jazdy bo zamiłowanie do cenzury i sprawowania władzy w rozumieniu lat 60 i 70 tych to już wszyscy poznaliśmy!
ok, moze skonczmy te jalowa dyskusje.
zaczelo sie od tego ze milosciwie nam panujacy moderator zwrocil mi uwage ze wklejam duza ilosc sporych objetosciowo zdjec do postow - i mialcalkowita racje, bo jesli ktos przeglada forum na modemie to musi mu sie to ladowac wieki. innych przejawow cenzury nie doswiadczylem.
a mala pyskowka potem byla dla mnie dosc rozrywkowa i nie ma sie o co obruszac.
zaczelo sie od tego ze milosciwie nam panujacy moderator zwrocil mi uwage ze wklejam duza ilosc sporych objetosciowo zdjec do postow - i mialcalkowita racje, bo jesli ktos przeglada forum na modemie to musi mu sie to ladowac wieki. innych przejawow cenzury nie doswiadczylem.
a mala pyskowka potem byla dla mnie dosc rozrywkowa i nie ma sie o co obruszac.