Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Moderator: Student
Musze Cie Jacku rozczarowac nie jest to moja robota ja wiecej sie specjalizuje w mechanicznej robocie a w blacharce jestem slaby . Tak na marginesie zmotana jest tylko buda a silnik i reszta w orginale , facet tym Gazem wozi towar na radiorynek .JA'JACEK pisze:Drogi nasz kolego z dalekiego kraju, czy przypadkiem ten Krasnodar to nie ściema ?
Czy przypadkiem Twoja wrodzona skromność nie pozwala otwarcie przyznać się
do popełnienia tej śmiałej i zarazem bardzo estetycznej modernizacji ?
Może i racje masz - na punkcie wszelkiego fristaju w temacie przerabiania giezów korbę mam , w sensie - odrzuca mnie.JA'JACEK pisze:Eeeee... w sumie nie miał byś czego się wstydzić. Szary przesadza, gorsze tu poczwary
widywaliśmy, aż się płakać chciało.....
Muszę Cię Gazon rozczarować - całe podwozie jest z UazaGazon pisze:Musze Cie Jacku rozczarowac nie jest to moja robota ja wiecej sie specjalizuje w mechanicznej robocie a w blacharce jestem slaby . Tak na marginesie zmotana jest tylko buda a silnik i reszta w orginale , facet tym Gazem wozi towar na radiorynek .JA'JACEK pisze:Drogi nasz kolego z dalekiego kraju, czy przypadkiem ten Krasnodar to nie ściema ?
Czy przypadkiem Twoja wrodzona skromność nie pozwala otwarcie przyznać się
do popełnienia tej śmiałej i zarazem bardzo estetycznej modernizacji ?
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
No kurde ..... to Ty te fotki z narażeniem życia wykonałeś dla nas.Gazon pisze:(...) jak robilem te zdiecia to ktos zyczliwy zawolal autora tego rekodziela i prawie bym nie dostal po ryju (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości