militaria - pytanie, byc moze koncowe
Moderator: Mroczny
militaria - pytanie, byc moze koncowe
Szanowny Administratorze, nie mniej Szanowni Moderatorzy
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=50882
mozna uprzejmie prosic o decyzje na "tak" lub na "nie", moze byc bez uzasadnienia lub jak wola z uzasadnieniem.
Norbert J. Zbróg
mozna uprzejmie prosic o decyzje na "tak" lub na "nie", moze byc bez uzasadnienia lub jak wola z uzasadnieniem.
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
selimku drogi jak chcesz sobie popierd... to jedz na jakis parking albo faktycznie zaloz temat o tirowkach i jak ci tam dalej szlo, ew jak juz nic z tego nie jest w zakresie twoich mozliwosci to wejdz sobie na temat wyjsciowy czyli militaria i tam kasztanselim pisze:To ja się dołączę
proszę o dział przydrożnego sektora usługowego - grzybiarki , tirówki itd...
ankietę też mogę zrobić
OK ?
Zostaw dzial "dzialanie forum" w spokoju w kwesti pier.... tak chyba bedzie lepiej
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Re: militaria - pytanie, byc moze koncowe
grzecznie i uprzeje prosze "Szanowne a Czcigodne grono decydentow" o decyzje.bert pisze:Szanowny Administratorze, nie mniej Szanowni Moderatorzy
Norbert J. Zbróg
Norbert J. Zbróg
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2008 11:15 am przez bert, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GAZFAN
-

- Kontaktowanie:
Z tego co wiem o informatyce, internecie i komunikacji w tych srodowiskach... ale niestety wiem niewiele to są też alternatywne ścieżki komunikacji poza postami na forum. może warto napisać Pw czyli prywatną wiadomość, może wysłać list internetowy przez pocztę elektroniczną czyli potocznie mówiąc mail (mejl) ? wydaje sie że logika podpowiada takie działania zastępcze po dwóch góra dniach braku odpowiedzi na forum. generalnie inteligencja ma to do siebie że szuka alternatywnych rozwiązań a nie porusza się utartym schematem który dwukrotnie przynajmniej nie zadziałał. codzienne coraz bardziej ironiczne obśmiewanie niedziałania pierwotnego rozwiązania z czasem przybierze formę obśmiewania obśmiewającego niż obśmiewanego.
niemniej mogę się mylić gdyż jak na wstępie zauważyłem niewiele wiem.
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 
- czesław&jarząbek
-

- Kontaktowanie:
noo...GAZFAN pisze:Z tego co wiem o informatyce, internecie i komunikacji w tych srodowiskach... ale niestety wiem niewiele to są też alternatywne ścieżki komunikacji poza postami na forum. może warto napisać Pw czyli prywatną wiadomość, może wysłać list internetowy przez pocztę elektroniczną czyli potocznie mówiąc mail (mejl) ? wydaje sie że logika podpowiada takie działania zastępcze po dwóch góra dniach braku odpowiedzi na forum. generalnie inteligencja ma to do siebie że szuka alternatywnych rozwiązań a nie porusza się utartym schematem który dwukrotnie przynajmniej nie zadziałał. codzienne coraz bardziej ironiczne obśmiewanie niedziałania pierwotnego rozwiązania z czasem przybierze formę obśmiewania obśmiewającego niż obśmiewanego.
a powiedzcie no fiflak jeszcze kto w fabryce kradnie?
#noichuj
- czesław&jarząbek
-

- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-

- Kontaktowanie:
trudna trudna zagadka

korzystając z czasu potrzebnego fiflakowi do namysłu wypowiem się dla odmiany w temacie...
jestem za.
niech no tam któren spaślaka szturchnie kijem albo jaśnie wielmożnego pana adminstratora wszystkowiedzącegoizawszeracjęmającego
niech zaguzikują w sterowni i uwolnią strumień wiedzy kłębiący się w umysle arcybiskupa dwojga imion
niechaj ma swoją cegiełkę w tej ścianie płaczu

korzystając z czasu potrzebnego fiflakowi do namysłu wypowiem się dla odmiany w temacie...
jestem za.
niech no tam któren spaślaka szturchnie kijem albo jaśnie wielmożnego pana adminstratora wszystkowiedzącegoizawszeracjęmającego
niech zaguzikują w sterowni i uwolnią strumień wiedzy kłębiący się w umysle arcybiskupa dwojga imion
niechaj ma swoją cegiełkę w tej ścianie płaczu
#noichuj
- czesław&jarząbek
-

- Kontaktowanie:
ja bym mial sugestie... Gazfanie... i "ci" i "onemu wikaremu Mariuszkowi",GAZFAN pisze:Niestety w podrzędnych knajpach ścianą płaczu określane są kible gdzie sika sie na cegielki w ścianie.... ale chyba nic nie sugerujesz... ?
ale nieprzystojna mogla by sie okazac, ku uciesze oficieli.
Fajnie, ze na stara koteryjke mozna "liczyc", wspierajta sie chlopaki, coz wam pozostalo.
a przy okazji jw*
Norbert J. Zbróg
* jw = jak wyzej
-
GAZFAN
-

- Kontaktowanie:
Och gdzież tak pomysleć Bercie mogłeś? każda sugestia wartą rozważenie jawi się zwłaszcza gdy pochodzi od światłego umysłu.bert pisze:ja bym mial sugestie... Gazfanie... i "ci" i "onemu wikaremu Mariuszkowi",GAZFAN pisze:Niestety w podrzędnych knajpach ścianą płaczu określane są kible gdzie sika sie na cegielki w ścianie.... ale chyba nic nie sugerujesz... ?
ale nieprzystojna mogla by sie okazac, ku uciesze oficieli.
Fajnie, ze na stara koteryjke mozna "liczyc", wspierajta sie chlopaki, coz wam pozostalo.
a przy okazji jw*
Norbert J. Zbróg
* jw = jak wyzej
-
GAZFAN
-

- Kontaktowanie:
Że mogę to wiem, więc za zgodę Twą dziękować powodu nie widzę.bert pisze:Mozesz, a ktoz by mial ci bronic i po co... niemniej mogę się mylić gdyż jak na wstępie zauważyłem niewiele wiem.
Norbert J. Zbróg
Niemniej fakt iż zgadzasz się ze mną docenienia wymaga, bo dumy i powagi dodaje mi tak zacny interlokutor co to słowa me uznaje za słuszne.
I za takie wstawiennictwo Twe skromna osoba ma dziękuje Tobie.
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2008 11:22 am przez GAZFAN, łącznie zmieniany 1 raz.
dlatego grzeczniutko a pokornie czekam w kolejce do...JarekK pisze:Nie licz na odpowiedź - aktualnie są przepracowani kasowaniem zax'a
tylko cichutko sie przypominam.
Ale okienko zamkniete, tylko harcownikow /jakichs Gazfanow/ na hol wypuszczaja jako wymiataczy, co to sugeruja jakies prywatne kontakty
Ziobry zabraklo ...
Podzdrowka
Norbert J. Zbróg
Ps a do oficjeli slowo, tak przy okazji: JAK W TEMACIE PANOWIE
[/quote]Że mogę to wiem, więc za zgodę Twą dziękować powodu nie widzę.GAZFAN pisze:Mozesz, a ktoz by mial ci bronic i po cobert pisze:
Norbert J. Zbróg
Niemniej fakt iż zgadzasz się ze mną docenienia wymaga, bo dumy i powagi dodaje mi tak zacny interlokutor co to słowa me uznaje za słuszne.
alez macie , macie Gazfanie cieszcie sie, a w euforie nie popadnijcie
tylko nad cytatami panujecie, bo nie uchodzi bywalcow jak nowicjuszowi sie zachowac
Norbert J. Zbróg
PS tradycyjnie do wladzy forumowej: JAK W TEMACIE PANOWIE
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2008 11:27 am przez bert, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GAZFAN
-

- Kontaktowanie:
Cytat niniejszym był juz poprawionym żeby było wiadomo do czyjej odpowiedzi odnoszącym się był. A nie jak w cytowanym poście Twym.bert pisze:alez macie , macie Gazfanie cieszcie sie, a w euforie nie popadnijcieGAZFAN pisze:Że mogę to wiem, więc za zgodę Twą dziękować powodu nie widzę.bert pisze: Mozesz, a ktoz by mial ci bronic i po co
Norbert J. Zbróg
tylko nad cytatami panujecie, bo nie uchodzi bywalcow jak nowicjuszowi sie zachowac
Norbert J. Zbróg
PS tradycyjnie do wladzy forumowej: JAK W TEMACIE PANOWIE
Normalnie błędu wytykanie czyniąc go w tekscie błąd taki wytykając? .... no Panie.
[/quote]Cytat niniejszym był juz poprawionym żeby było wiadomo do czyjej odpowiedzi odnoszącym się był. A nie jak w cytowanym poście Twym.
Poprawiony moze i byl, acz w oryginale onym byl tak jako byl, a co do harcow, popatrz pan etatow wymiatacza nie dali a na harce posylaja..., no chyba, zes sam z wlasnej woli...
Norbert J. Zbróg
PS tradycyjnie do wladzy forumowej: JAK W TEMACIE PANOWIE !