cukiereczek
Moderator: Student
Witam,
gdyby tak troche wolnej kasiorki leżało odłogiem, to już bym tam pojechał i koczował pod bramą...
na szczęście mam "dolniaczka" w zapasie i do zamontowania z czasem.
ten "cukiereczek" pójdzie prawdopodobnie za grubszą kasę niż to marne 2 patole...
Pozdrawiam,
K-68
gdyby tak troche wolnej kasiorki leżało odłogiem, to już bym tam pojechał i koczował pod bramą...
na szczęście mam "dolniaczka" w zapasie i do zamontowania z czasem.
ten "cukiereczek" pójdzie prawdopodobnie za grubszą kasę niż to marne 2 patole...
Pozdrawiam,
K-68
Jak by co, to leżę pod nim... czasami nawet na nim
- GikroV
-
Nie wiem. Ale znacznie mniej niż na ebaju. W ogóle to
zdziwiło mnie że AMW ma jeszcze takie rzeczy na stanie...

UAZ 469B: Radiostacja WD-43 / RD-115ZT (uazy.pl)
-
-
-
-
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
cukiereczek
No więc Panowie wybrałem się do pięknego miasta Olsztyn (ktorego duża część mieszkańców ma wyraźne problemy z alko i domem-tylu Źuli nie widzialem w zadnym innym mieście) w celu obejrzenia silnika (cukiereczka). Koczowałem przed bramą od godz 5tej rano. Juz o 6 zostałem zauważony przez Ciecia który wpuścił do budynku a w zadzadzie za bramy obiektu. Silnik wyglądał pięknie! Oryginalny ruski smar,papier (ruski papir) ... . Zdjęcie przedstawia silnik, ktory wygląda jakby ktoś na szybkości opierd. go srebrzaną w rzeczywistości robił o wiele lepsze wrażenie.
NIESTETY! juz poszedl zostajac wylicytowany za niebagatelna sume 5,200zl + VAT. Pozostaje nam jedynie nadzieja ,ze nie zostanie zaadoptowany do jakiegos rampampaja wozacego gnoj do pola.
Posiadam kilka jego fotek,ktore zdazylem porobic przed pozarciem dla zainteresowanych wysle na mail.
Goraco Pozdrawiam ( przepraszam za brak od jakiegos czasu pl. czcionki).
[/list][/list][/i]
NIESTETY! juz poszedl zostajac wylicytowany za niebagatelna sume 5,200zl + VAT. Pozostaje nam jedynie nadzieja ,ze nie zostanie zaadoptowany do jakiegos rampampaja wozacego gnoj do pola.
Posiadam kilka jego fotek,ktore zdazylem porobic przed pozarciem dla zainteresowanych wysle na mail.
Goraco Pozdrawiam ( przepraszam za brak od jakiegos czasu pl. czcionki).
[/list][/list][/i]
Re: cukiereczek
He, he... To sobie machnąłeś niezłą wycieczkę przez cały kraj.NIKO pisze:No więc Panowie wybrałem się do pięknego miasta Olsztyn (...)
Tylko powiedz jakim cudem w dniu licytacji o 06 : 00 był już sprzedany.
To mi wygląda na przekręt.
Właściwie nie powinno mnie to dziwić....
Sprzęt wystawiają do licytacji, bo muszą, a sprzedali go pewnie w zeszłym miesiącu
osobie umówionej.
Do gnoju raczej nie poszedł.... za drogo jak na ten cel.
Pewnie “wypłynie” gdzieś pod koniec roku w jakimś GAZie odrestaurowanym za 20 kawałków.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
-
-
Re: cukiereczek
a skąd tą 6 wziąłeś?JA'JACEK pisze:...Tylko powiedz jakim cudem w dniu licytacji o 06 : 00 był już sprzedany....
To mi wygląda na przekręt.
Właściwie nie powinno mnie to dziwić....
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
cukiereczek
Dokładnie tak jak Kolega Władymir napisał. O 6 mnie wpuścili za bramy obiektu,7 oglądanko. O 10 atmosfera się wyraźnie zagęściła. Toważystwo średnio sympatyczne: chłopki roztropki na spółkę z ala biznesmenami w tanich gajerach,przykrótkawych płaszczykach i adidaskach pod pachą oczywiście teczuszka(w niej zapewne same ważne dokumenty i rolka srajtaśmy)-takich lubie najbardziej...-człowieka krew zalewa! Przetarg zaczęto dokładnie o godz. 11!
Ale mowa wkońcu o silniku! Myśle ,ze w pewnym sensie była to nie lada okazja i nijak przeliczyć to na pieniądze. Remont jest tylko remontem do tego cełe opczyrządowanie z napisem zdjelano w CCCP. Magazynier powiedział ,że dawno z czymś takim się nie spotkał.
Było minęło... !
[/url]
Ale mowa wkońcu o silniku! Myśle ,ze w pewnym sensie była to nie lada okazja i nijak przeliczyć to na pieniądze. Remont jest tylko remontem do tego cełe opczyrządowanie z napisem zdjelano w CCCP. Magazynier powiedział ,że dawno z czymś takim się nie spotkał.
Było minęło... !
[/url]
no proszę, to ja go mogłem na plecach wytachać długo przed przetargiem
Mnie też zachęcał do zainteresowania się i dlatego go oglądałem. No i potwierdza się to co też pisałem wcześniej- ładny był, ale ja nie GAZowiec więc mnie nie podjarał. Fakt- całe oprzyrządowanie było. Prądnica, rozrusznik itd, wszystko w papierze i śmierdziało smarem.
Ale podobno to nie był pierwszy przetarg, bo za pierwszym razem nie poszedł
Poważnie!

Mnie też zachęcał do zainteresowania się i dlatego go oglądałem. No i potwierdza się to co też pisałem wcześniej- ładny był, ale ja nie GAZowiec więc mnie nie podjarał. Fakt- całe oprzyrządowanie było. Prądnica, rozrusznik itd, wszystko w papierze i śmierdziało smarem.
Ale podobno to nie był pierwszy przetarg, bo za pierwszym razem nie poszedł

"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."