Film OFF ROAD z Aro Muscel, Gelendami i quadem Bashan
Moderator: moralez
- alien256
-
- Kontaktowanie:
Film OFF ROAD z Aro Muscel, Gelendami i quadem Bashan
Film OFF ROAD z Aro Muscel Gelendami i quadem Bashan oto link z YouTube:
http://pl.youtube.com/watch?v=vNyZFAVxe-w
i polecam stronke:
www.nowy4x4dwor.republika.pl[/b]
http://pl.youtube.com/watch?v=vNyZFAVxe-w
i polecam stronke:
www.nowy4x4dwor.republika.pl[/b]
Ostatnio zmieniony pn lut 18, 2008 1:30 pm przez alien256, łącznie zmieniany 1 raz.
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
A poza tym gówniane filmy umieszcza się tu -> http://www.forum4x4.pl/forum/viewforum.php?f=37
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
- alien256
-
- Kontaktowanie:
Aro Muscel, Gaz 69
Aro Muscel i Gaz 69 różnią się jeszcze ramą silnikiem i wieloma innymi detalami .W tej kwestii specjalistą jest ja jacek
Ostatnio zmieniony pn lut 18, 2008 1:34 pm przez alien256, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Aro Muscel, Gaz 69
Jest dział Aro.alien256 pisze:A to ,że napisałem na forum Gaz 69 to tylko z tego powody że na forum nie ma katagori ARO. Większość widzów filmu i tak pisze, że to Gaz 69.
I co nas obchodzi co pisze większość widzów filmu ?
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
prosze : http://www.forum4x4.pl/forum/viewforum.php?f=53alien256 pisze:że na forum nie ma katagori ARO
gekon off-road team
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
A powiedz mi chłopie gdzie Ty na filmie ramę widziałeś?? I znów muszę stwierdzić że błądzisz bo dział ARO też tutaj mamy. Takie wypasy. No i wiedz że nazywanie GAZa mianem ARO i na odwrót jest nie do końca dobrze widziane. Takie zboczenie jakieś.alien256 pisze:Aro Muscel i Gaz 69 różnią się przede wszystkim aro ma prostą rame i inne mosty. A to ,że napisałem na forum Gaz 69 to tylko z tego powody że na forum nie ma katagori ARO. Większość widzów filmu i tak pisze, że to Gaz 69.
Mógłbyś chociaż jakąś ocene albo komentarz wystawić na YouTube.
- Najmłodszy_Gazowiec
Masz nas za idiotów....?alien256 pisze:(...) A to ,że napisałem na forum Gaz 69 to tylko z tego powody że na forum nie ma katagori ARO. Większość widzów filmu i tak pisze, że to Gaz 69.
Jeszcze żeś się na forum dobrze nie rozpędził, a już sobie nagrabiłeś......

Chyba żartujesz...... jeszcze czego...

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Muscel i Gaz 69 NIE róznią sie właściwie tylko ogólnym wyglądem zwenętrzym. To jedyna nieróżnica.alien256 pisze:Aro Muscel i Gaz 69 różnią się przede wszystkim aro ma prostą rame i inne mosty. A to ,że napisałem na forum Gaz 69 to tylko z tego powody że na forum nie ma katagori ARO. Większość widzów filmu i tak pisze, że to Gaz 69.
Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Re: Film OFF ROAD z Gaz 69, Gelendami i quadem Bashan
Wujek Dobra Rada 

"3. k. Zabrania się reklamowania jakkolwiek, czegokolwiek i gdziekolwiek. (nicki, avatary, podpisy, profile uzytkowników). Dotyczy to w szczególności treści komercyjnych..."alien256 pisze:Wiesz nie znam całkiem slangu ,ale jak będziesz w okolicy to zapraszam .lysy76 pisze:komercja? czy każdy będący w okolicy może wpaść i poupalać za free![]()
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
- alien256
-
- Kontaktowanie:
A to oto chodzi . Nie tu o komercji nie ma mowy .Stronka jest informacyjna .TomaszRT pisze:"3. k. Zabrania się reklamowania jakkolwiek, czegokolwiek i gdziekolwiek. (nicki, avatary, podpisy, profile uzytkowników). Dotyczy to w szczególności treści komercyjnych..."alien256 pisze:Wiesz nie znam całkiem slangu ,ale jak będziesz w okolicy to zapraszam .lysy76 pisze:komercja? czy każdy będący w okolicy może wpaść i poupalać za free![]()
N4x4D