Dziwne trrrrrr podczas jazdy które milknie podczas hamowania a jest głośniejsze gdy autko trafi na jakiś wybój

Dzięki za pomoc ale to dla mnie nowe doświadczenie i mechanikiem też nie jestem

Moderator: Marcin-Kraków
jezdziles tym autem przed zakupem? jesli milknie przy hamowaniu to albo jest gdzies luz w zawieszeniu i to najlepiej ustalisz jadac na szarpaki albo sa wybite oringi gumowe male i duze w zaciskach hamulcowychsleeper pisze:W moim blazerku same zagadkiGdy przekręcam kluczyk to powinny się zapalac jeszcze jakieś kontrolki po za ładowaniem i check...
?
Dziwne trrrrrr podczas jazdy które milknie podczas hamowania a jest głośniejsze gdy autko trafi na jakiś wybój
Dzięki za pomoc ale to dla mnie nowe doświadczenie i mechanikiem też nie jestem
jesli juz to cola....prowadze:) same czesci to z 500 stowek wiec nie taka znow zalamka ale to jest regularne trytanie ? czy przypadkowe i czy jest zalezne od predkosci jazdy? zdejmij kolo i poruszaj zaciskamisleeper pisze:Fachowcy stwierdzili : sworznie górne do wymiany + uchwyt układu kierowniczego ale nie mają pojęcia z skont te trrrrrry podczas jazdy , ale fakt koła żaden nie zrzucił![]()
załamka
Ps. golony 25,26 .03.09 jestem w stolicy może jakiś browarek)))
Nie kumam aluzji. A poważnie jak już kupiłeś samochód bez sprawdzenia nie bądź dalej lekkomyślny tylko odwiedź choćby Borisa - on ma Blazery w małym paluszku.sleeper pisze:Lena thx na pewno podjadę ( jak dojadę) daj namiar na PW bo pytań mam co nie miara .
Koledze Marcin1 thx ale nie ten temat![]()
Golony autem jechałem po parkinguale reszta na priv
no i co za problem jezdzic z prawym nie zmniejszajacym lusterkiem? tym lepiejMarcin1 pisze:Jakby prowadziła serwis czegokolwiek to by nie chciała prawego lusterka od "anglika" zakładać do swojego samochodu, bo prawe i lewe różnią się np. tym, że jedno zmniejsza obraz, a w Anglii jest odwrotnie.
Pozdrawiam, Marcin
Zauważyli, zauważyli...Marcin1 pisze:Super jak nowi próbują rozstawiać po kątach. Ale widzę, Lena, że masz w tym wprawę - już nawet wśród innych marek na forum to zauważyli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości