Mercedes Off-Road Club (M-ORC) zaprasza na...
Moderator: Mroczny
Mercedes Off-Road Club (M-ORC) zaprasza na...
Mercedes Off-Road Club (M-ORC) serdecznie zaprasza na pierwsze oficjalne spotkanie, które odbędzie się w dniu 05.06.2004 w Warszawie na stacji benzynowej Shell (na końcu wału miedzeszyńskiego, droga na Otwock, Karczew). Zapraszamy wszystkie TERENOWE samochody spod znaku gwiazdy na wspólny przejazd w kolumnie po malowniczej, miejscami trudnej trasie wzdłuż Wisły na południe, dla chętnych przygotowano kilka prób przejazdu. Na zakończenie imprezy przewidujemy wspólną integrację na plaży przy ognisku i kiełbaskach. Chętnych prosimy o potwierdzenie przyjazdu, w postaci postu w ramach niniejszego ogłoszenia. Udział w imprezie jest darmowy. Obowiązkowe są jedynie dobry nastrój i dobrze przygotowane auto. Spotkanie członków klubu M-ORC w budynku pomiaru kąta, czyli tam gdzie zawsze o tej samej porze.
Pytania prosimy kierować na mrzeszoto@tlen.pl
Pytania prosimy kierować na mrzeszoto@tlen.pl
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2004 6:14 pm przez Mrzeszoto, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszamy wszystkich, którzy maja auta terenowe spod znaku gwiazdy. W przeszłości było dużo przymiarek do takiego spotkania, ale jak wiemy- niewiele z nich wyszło. Klub już powstał. To jest fakt!!! Narazie kilku aktywnych członków, ale mamy nadzieję, że nasze grono będzie się powiększać. Są wśród nas bardzo doświadczeni kierowcy, ale również i tacy , którzy maja auta terenowe od niedawna. wszystkich łączy sympatia do tej marki aut oraz ich posiadanie. Jeśli chcesz z nami pojeździć w terenie przyjedż. Choć to bedzie nasza pierwsza impreza i chcemy potraktować ją jako integracyjną, nie zabraknie kilku ciekawych przejazdów, zarówno trudnych jak i łatwiejszych.
Do zobaczenia w sobotę 5.06.04. Zapraszamy.
Do zobaczenia w sobotę 5.06.04. Zapraszamy.
MB G350TD
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
- Najmłodszy_Gazowiec
- K.Wiśniowski
- jestem tu nowy...
Dzięki za super zabawę i za podwiezienie mnie do stacji!!! Co umożliwiło mi wypicie waszego zdrowia przy weselnym stole (Pani mojego życia już nawet się nie złości pomimo niewielkiego spóźnienia)
... Mam nadzieje że to nie zdezorganizowało imprezki
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie...
P.S. Chyba zacznę zdrapywać metaliczną politurę z mojego groszka!

P.S. Chyba zacznę zdrapywać metaliczną politurę z mojego groszka!

Mercedes-Benz Military Vehicles: Nothing can match experience.
- mercg280ge
- Kontaktowanie:

- K.Wiśniowski
- jestem tu nowy...
Pozdrawiamy południe i dzięki za słowa uznania. Wiedzieliśmy , że będzie zajebiście ( wrodzona skromność)
Dosypaliśmy wam troche pawulonu , ale ważne , że żyjecie i dojechaliście do domu cali i zdrowi
. Zdjątka wyślijcie na adres : Krzysztof Wiśniowski ul. Cicha 12 , 05-410 Józefów.
Napiszcie swoje dane , numery tel i maile na zapisywanki do klubu (jeśli oczywiście chcecie).
Jak tylko pozgrywamy nasze fotosy to odrazu wam wyślemy.
Dzięki za paliwko napewno uprzyjemnimy sobie nim spotkanka klubowe.
PS.
Dzieki Gfan , że pytasz o zdrówko. Jest ok
czacha się goi.
Gorzej z naszym topielcem , chyba korbowody do wymiany. W turbinie też miał wode.
Zbychu następnym razem musimy zorganizować jakieś desery bo troche zbrakło mi " fantazji"

Napiszcie swoje dane , numery tel i maile na zapisywanki do klubu (jeśli oczywiście chcecie).
Jak tylko pozgrywamy nasze fotosy to odrazu wam wyślemy.
Dzięki za paliwko napewno uprzyjemnimy sobie nim spotkanka klubowe.

PS.
Dzieki Gfan , że pytasz o zdrówko. Jest ok

Gorzej z naszym topielcem , chyba korbowody do wymiany. W turbinie też miał wode.
Zbychu następnym razem musimy zorganizować jakieś desery bo troche zbrakło mi " fantazji"

Dobrze,że czacha OK. (ciekawe jak pod czachą, czy też OK?)Rzeczywiście, topiciel ma problem i jutro go nie będzie na spotkaniu w budynku pomiaru kata , ale reszta stałych uczestników, mam nadzieje, będzie. Na pocieszenie przyniosę coś (dla walniętego w łeb), na pewno nie będzie to ukochana "fantazja' ale może rany Ci sie zagoją szybciej. Do zobaczenia jutro.
MB G350TD