Witam. Przepraszam ale nawet nie sprawdziłem czy był taki temat ale sytuacja jest pilna. Koledzy zadzwonili do mnie że stracili prąd w Pathfinderze po użyciu wyciągarki, prawdopodobnie nastąpiło jakieś przepięcie i spalił się jakiś bezpiecznik. Pytanie gdzie znajduje się taki bezpiecznik odpowiedzialny za cały prąd w aucie. Teraz nie mogą nic zrobić nie pali się nawet żadna kontrolka a stoją gdzieś w jakimś bagnie/rzecze pod Warszawą.
Czekam na jakąś odpowiedź.
Z góry dzięki !
Pathfinder utrata prądu ! Pilne
Moderator: Kosiarz
Pathfinder utrata prądu ! Pilne
Patrol GR Y60 
OME 2'', Tabor 9K by Warn, BFG A/T

OME 2'', Tabor 9K by Warn, BFG A/T
- wojtek_kom
-
Re: Pathfinder utrata prądu ! Pilne
Raczej sprawdzić klemy i kable ... oraz aku.MarcinuS pisze:Witam. Przepraszam ale nawet nie sprawdziłem czy był taki temat ale sytuacja jest pilna. Koledzy zadzwonili do mnie że stracili prąd w Pathfinderze po użyciu wyciągarki, prawdopodobnie nastąpiło jakieś przepięcie i spalił się jakiś bezpiecznik. Pytanie gdzie znajduje się taki bezpiecznik odpowiedzialny za cały prąd w aucie. Teraz nie mogą nic zrobić nie pali się nawet żadna kontrolka a stoją gdzieś w jakimś bagnie/rzecze pod Warszawą.
Czekam na jakąś odpowiedź.
Z góry dzięki !
Nissan-y
czekaj czekaj a w patfinderze nie ma takiego glownego bezpiecznika ? moze to on sie zbuntowal ?
TOITOI J95 D4D 2002
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
mowa pewnie o pathfinderze czyli terrano 1 a tam takiego nie ma
Czwarte serce 

wszystko w.g. mnie zależy od tego jak i gdzie została podłączona winda... Różne papraki różnie motają i potem cuda się dzieją 

R20-2,7tdi/XRV-750/WR-400/Jvx 85