Drgania kierownicy Y61
Moderator: Kosiarz
Drgania kierownicy Y61
Witam wszystkich . jadąc parchem od 80 km/h zaczyna dziwnie drgać kierownica , mam wrażenie że drgania pochodzą z przedniego lewego koła ,
Po oględzinach w warsztacie wymienione zostały końcówki kierownicze , zamienione koła , sprawdzone ciśnienie w kołach , zbieżność ustawiona i miało być dobrze a drga dalej .. poproszę o pomoc .
Po oględzinach w warsztacie wymienione zostały końcówki kierownicze , zamienione koła , sprawdzone ciśnienie w kołach , zbieżność ustawiona i miało być dobrze a drga dalej .. poproszę o pomoc .
.
Re: Drgania kierownicy Y61
Luz na przekładni.
Łożyska.
Źle wykonany lift.
...
Łożyska.
Źle wykonany lift.
...
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Przeloz na chwile kola od kogos, kto ma Parcha i mu nie trzesie. Bedziesz wiedzial co i jak 

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
wojtekgr pisze:Witam wszystkich . jadąc parchem od 80 km/h zaczyna dziwnie drgać kierownica , mam wrażenie że drgania pochodzą z przedniego lewego koła ,
To moze jeszcze je wywaz

lift jest ok.... została przekładnia i wyważenie kół .. A może to uszkodzony amortyzator
????

.
Bardzo prawdopodobne 
po wymianie amora u mnie drgania znikły

po wymianie amora u mnie drgania znikły
Wyważ te koła

...z zawodu jestem...człowiekiem.
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
Byłem na stacji diagnostycznej amory ok , na szarpakach --- wybite tuleje na panhardzie .. /super pro padły po 10 tyś km
/

.