czesci z USA
Moderator: Student
- Mercenaryy
-
czesci z USA
mam Uaza w Polsce teraz jestem w usa .
Chce sprowadzic sobie wyciagarke do niego i jakies felgi (no i moze pathfaindera:-) 97 rocznik).Jaka wyciagarka bedzie ok i felgi z jakiego zloma podejda.
A i moze ktos bedzie chcial felgi do wranglera z oponami ( nowe) za jakas niewygorowana cene-ale jeszcze nie teraz bo kolega przerabia swojego jeepa. A moze jakies czesci potrzebuje ktos.
Chce sprowadzic sobie wyciagarke do niego i jakies felgi (no i moze pathfaindera:-) 97 rocznik).Jaka wyciagarka bedzie ok i felgi z jakiego zloma podejda.
A i moze ktos bedzie chcial felgi do wranglera z oponami ( nowe) za jakas niewygorowana cene-ale jeszcze nie teraz bo kolega przerabia swojego jeepa. A moze jakies czesci potrzebuje ktos.
Samotny UAZ w Polsce i ja z Z moim nowym(starym) Isuzu TROOPEREM 3.2 BENZYNKA
- Mercenaryy
-
Re: czesci z USA
Lepiej kolego sprawdź ile Cię będzie kosztował transport ... choćby morski. Dolicz cło, bo jak zobaczą taką pakę to na 100% zaglądną i wtedy oferuj towar w "niewygórowanej cenie"Mercenaryy pisze: A i moze ktos bedzie chcial felgi do wranglera z oponami ( nowe) za jakas niewygorowana cene-ale jeszcze nie teraz bo kolega przerabia swojego jeepa. A moze jakies czesci potrzebuje ktos.

" Nic nie wygląda tak ładnie z bliska jak z daleka"

Patrol G-60 3,5D '75 => prawdopodobnie jedyny w PL