słyszeliscie wczesniej o takim czyms

jaka to wogule waluta kr.

pozdrawiam
Moderator: Albert_N
tym karawanem z awatora? - szacunmteodor pisze:Przejechałem kilkaset kilometrów na samym przodzie (padło łożysko podpory wału i trzeba było odkręcać wał, a właściwie odcinać śruby, bo nakrętki pod kluczem robiły się okrągłe) Na asfalcie (jaki by nie był ukraiński asfalt) jechało się nawet lepiej, w terenie już problem z ruszeniem pod górkę (auto było solidnie obciążone).
czyli co?dandan pisze:I wychodzi nam fabryczny ruski "Super Select"?
wychodzi na to, że tak właśnie jest.dandan pisze:Super select,easy select-skrzynie redukcyjne w Mitsubishi.
1.Easy select.(niektórzy uważają ją za upośledzoną w stosunku do ss.)
2.Super select.(ta niby fajniejsza,można jeździć na 2x4,4x4 z blokadą,bez,szosowo lub z przełożeniem terenowym,ma centralny mech.różnicowy.)
To np.z ich działu tego forum:![]()
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=19&t=75187 )
Chodzi mi o to,że i w przypadku Nivy jest już jakaś "fabryczna" możliwość wyboru konfiguracji napędów w zależności od własnych upodobań.![]()
A możliwości domowe ogranicza tylko zapas drutu na podwórku.
KarawanemMarek D. pisze:tym karawanem z awatora? - szacunmteodor pisze:Przejechałem kilkaset kilometrów na samym przodzie (padło łożysko podpory wału i trzeba było odkręcać wał, a właściwie odcinać śruby, bo nakrętki pod kluczem robiły się okrągłe) Na asfalcie (jaki by nie był ukraiński asfalt) jechało się nawet lepiej, w terenie już problem z ruszeniem pod górkę (auto było solidnie obciążone).![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość