Ufff... ale się rozpisałem

Moderator: Mroczny
Dziękuję pozdrawiam również.jasiek pisze:No też nauczony doświadczeniem szpadelka z wozu nie wyciagam.
Przy okazji - geodezyjne pozdrowienia dla kolegi Leona-widze że stanowimy niebyle jaką siłę wśród łofroudowców.
Może czas by stworzyć nową partię
Jakiś pojemnik na drobny szpej geodezyjny rzeczywiście przydałby się. Chociaż z drugiej strony w kijance i tak nie miałbym go gdzie umieścić. Bagażnika skąpo, dodatkowo butla gazowa... tak więc drobiazgi utykam gdzie mogę.Nahen pisze:W zasadzi esię dziwię dlaczego nie robią specjalnych wersji wyposażeniowych dla "nas"przydałyby sie na stałe zabudowane skrzynki od takiego TopCona czy innego Nikona czy Sokki i parę innych gadżetów
![]()
Ale z drugiej strony co sie dziwić skoro np moja dyrekcja wolała zakupić 3x Peugeot Partner +1x Renault Kangoo i tym jeździmy do roboty zamiast kupić za prawie te same pieniądze choćby Nivy czy jakiegoś UAZ-a Simbira lub dołożyć jeszcze z 10K PLN i kupić GVitare
No i stoi na tym ze niestety czasem trza swoim jeździć. Najważnejsze że "swoje się robi swoim"
![]()
Pozdrawiam
Zara ,zara... geodetów z przymusowej mimowolileon zet pisze:Niee... Ofrołdowców mimo woli...zu-tec pisze:Nooo... ofrołdowców z przymusu...jasiek pisze:(...)Przy okazji - geodezyjne pozdrowienia dla kolegi Leona-widze że stanowimy niebyle jaką siłę wśród łofroudowców.
Chyba nie chcecie nowego działu "4x4 Geodeci".. ?jasiek pisze:No też nauczony doświadczeniem szpadelka z wozu nie wyciagam.
Przy okazji - geodezyjne pozdrowienia dla kolegi Leona-widze że stanowimy niebyle jaką siłę wśród łofroudowców.
nieeeee to juz byłaby megalomania...zbig pisze:Chyba nie chcecie nowego działu "4x4 Geodeci".. ?jasiek pisze:No też nauczony doświadczeniem szpadelka z wozu nie wyciagam.
Przez chwilę nad tym się zastanawiałem, ale chyba nie ma takiej konieczności. Powstałby dział i co dalej? Ile można gadać o technikach przewożenia tyczek w syfie i zastosowaniu reduktora do zakładania osnowy III klasy...zbig pisze:Chyba nie chcecie nowego działu "4x4 Geodeci".. ?jasiek pisze:No też nauczony doświadczeniem szpadelka z wozu nie wyciagam.
a tu się nie zgodzęleon zet pisze:Zanim sprywatyzowano transport co niektórzy pracownicy mieli służbowe citroeny C15. Jeździłem tym w terenie... porażka zupełna.
ano... oponki, a jeszcze lepiej i fele troszeńkę większe... moge się mylić, ale coś mi się wydaje, że w oryginale były nieco inne fele i oponki... a u nas - może ze względu na ekonomikę paliwa - dawali takie od wózków supermarketowych...leon zet pisze:Zastanawiam się czy nie byłoby lepiej gdyby auto miało inne opony - nie wiem inny bieżnik, większa szerokość. Może i tak ale nie sprawdziliśmy tego. Znów oszczędności...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości