no nie wiem, jeszcze by sobie pińcetą krzywdę zrobiłLR_Olek pisze:jak kto sie cisnieniuje w aucie ,to niech znaczki zbiera

Moderator: Misiek Bielsko
no nie wiem, jeszcze by sobie pińcetą krzywdę zrobiłLR_Olek pisze:jak kto sie cisnieniuje w aucie ,to niech znaczki zbiera
No to jest rzecz istotnas3R pisze:Wszystko da się popsuć a fakt że serwis jest szybki, tani i komunikatywny robi dobre wrażenie.
dopiszę swoje 3 grosze, jako posiadacz eskejpa: serwis i obsługa Zibiego to jest rzecz, która przyprawia mnie o niedowierzanie. Od razu zaznaczam, że nie zbieram na rabacik, tylko naprawdę warto chwalić tam, gdzie ktoś na to zasługuje, a serwis i podejście do handlu i klienta ze strony Zibiego toandrzej:) pisze:No to jest rzecz istotnas3R pisze:Wszystko da się popsuć a fakt że serwis jest szybki, tani i komunikatywny robi dobre wrażenie.![]()
Zibi pisze:Nie myl pojęć, moc uciągu pozostaje bez zmian, zmienia się tylko szybkość. A tą kombinację można uzyskać róznymi sposobami, nie tylko mocą silnika, średnicą przekłądni ale tez np. srednicą bębna i średnicą liny.
Tu nie chodzi o czas reakcji na naciśnięcie pilota, tylko o "kwant" czasu na jaki minimalnie włącza się układ wykonawczy.Zibi pisze:Opóźnienie jest spowodowane słabym sygnałem. Sęk w tym, że odbiornik musi odczytać ileś tam cyfr wysyłanych z pilota żeby zadziałać. Im lepszy sygnał tym szybsza reakcja. Czasem wystarczy tylko zmienić miejsce miejscowienia odbiornika i jest ok. Czasem jakaś blacha ekranuje, szczotki robią zakłócenia itp. I to dotyczy wszystkich typów "bezpiecznych- szyfrowanych" pilotów.
http://wyciagarki.pl/sklep/product_info ... ucts_id/29strzelmiś pisze: Który model polecacie (wyciągarki - nie łopaty)?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości