Ta... a zwęzi ją czym fleksą przegrzewając miejscowo czy może od razu palnikiem???Władek pisze:Ale będzie miał zawężoną nówkę a nie jakieś zmoty niewiadomej wytrzymałości.

Byłeś kiedyś u kowala który zajmuje się resorami???
Moderator: Student
A wymieniasz tylko po jednej stronie? Bo jeśli na obu stronach, to mnie z arytmetyki prostej wynika już 8 piór, a jeśli na drugim moście również to będzie? No, 16 chyba? Popraw mnie proszę, jeśli się mylę! A poza tym - bezpiecznie jest wymienić tylko 1 resor po jednej stronie na jednym moście? Będziesz miał krzywe auto, na dziurach będziesz z siedzenia spadał!Darek pisze:tylko 4 są pióra
Pytać zawsze wolno ale czasem w morde lejąWładek pisze:A masz gdzieś fotkę takich resorów "parabolicznych" od UAZ-a? Gdzie je nabyłeś i za ile? - jeśli wolno spytać, oczywiście!!! :lol:kocio pisze:z tyłu założyłem resory paraboliczne od nowego typu Uaza polecam, a z przodu nóweczki od żuka.
kocio pisze: Pytać zawsze wolno ale czasem w morde leją
Nabyłem od kolegi można załatwić .Ma kontakt z innostrancami, resor jest jednak dłuższy od normalnego o jakieś 10 centów
Cena około3 wizerunków Władysława Jagiełły. Fotkę jak zrobię to na giełdę czy na meaila
Moją groźność mierzoną w skali 1do 10 to oceniam na -1 .Na fotkę musisz troch ę poczekać bo osobiście nie dysponuje aparatem cyfrowym.Władek pisze:kocio pisze: Pytać zawsze wolno ale czasem w morde leją
Nabyłem od kolegi można załatwić .Ma kontakt z innostrancami, resor jest jednak dłuższy od normalnego o jakieś 10 centów
Cena około3 wizerunków Władysława Jagiełły. Fotkę jak zrobię to na giełdę czy na meaila
A co Ty Kocio, taki groźny jesteś? :o
Fotkę, jeśli można, na mejla proszę: office@kr.onet.pl za co uprzejmie z góry dziękuję!
kocio pisze:Pytać zawsze wolno ale czasem w morde lejąWładek pisze:A masz gdzieś fotkę takich resorów "parabolicznych" od UAZ-a? Gdzie je nabyłeś i za ile? - jeśli wolno spytać, oczywiście!!!kocio pisze:z tyłu założyłem resory paraboliczne od nowego typu Uaza polecam, a z przodu nóweczki od żuka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość