Może taki, są solidne, ale brakuje pokrywy.
Jak przetrzesz szlak to może zrobię podobną zabudowę

Moderator: Marcin-Kraków
No właśnie podobno nie za bardzo. Opinie sa podzielone, ale ja zawsze skłaniam się ku rozwiązaniom najprostszym. Mam kolegę co w całym bagażniku ma szufladę ok 1 na 1 metr, do tego prowadnice 300 kG nośności, blokady, przegródki. Sprawdza się, ale sama konstrukcja zabiera sporo miejsca i jest majstersztykiem technologicznym. Zastanawiam sie tylko co się dzieje, jak się zamek klapy popsuje, albo niefortunnie oprzemy się o drzewo.sebastian2357 pisze: ↑śr wrz 27, 2017 8:22 amFajnie byłoby zrobić jakies rolki/prowadnice/platformę na której możnaby taka skrzynkę wysunać.
Skrzynek czy pieczarek?
No to Ty masz hardkorowo oldsuklowe, a my chcemy nowocześcnie badziewne z wifi-fifirifi.
Jak nie istnieje
Najlepsze - zwłaszcza jak z wytłoczonym opisem, że do 15 kg nośności. Miałem na tegorocznej wycieczce - 3 takie, 3 inne. Na tym położona odpowiednio docięta sklejka i na to pozostałe bambetle. Może to nie szuflady, że bardzo łatwo się wysuwa i wypakowuje, ale ja byłem bardzo zadowolony.
Trochę eee złota łopata, ale nie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość