Ja też nie włochaty

Moderator: Misiek Bielsko
Przebóg, poznał mnie
wszystkie 10
no to jesteś jakiś typ specjalnej troski
ja pracuje jako wolontariusz w szpitalu a ty tu mnie opluwasz na forumie
śmieciem to se twojego starego nazywajdyskutuj sobie do lusterka, albo z równą tobie gówniażerią francuską.
Ja dokładnie czytam co koślawo gryzmolisz pod zwałem błędów.]
Ale Ci ten Rafaello zalazł no...lech. pisze: ↑pn kwie 27, 2020 9:05 pmPanowie modowie...w kwestii formalnej:
Jaki jest cel tolerowania takiego osobnika, który nie potrafi nic wnieść poza inwektywami i obrzucaniem szambem uczestników dyskusji?
Jak długo macie zamiar tolerować takie słownictwo i tryb interakcji z poziomem IQ niedostrzegalnym ?
A może to jest podniesienie merytoryki i poziomu dyskusji, hę?
gdzie leży twój problem baranie ? kiedy opuszczałem bidulandie liczba IRM w pl równa 0 może dzisiaj zwiecie to inaczej ogólnie mówiąc wal się
wal się tęczowy pajacu
albo merytoryczne konkrety
wiec cieplutki ?
Jaki jest sens tolerowania takiego śmiecia, który nie potrafi normalnie argumentować nie rozumie stanowiska innych i w każdym wątku kończy na spirali wyzwisk ludzi, których nie zna, nigdy nie widział u których tacy jak on regularnie zamiatają halę i otwierają drzwi z ukłonem.
Wypadałoby zająć stanowisko i nie chować głowy w piasek.
no cóż odpuść sobie mody jednak inteligentniejsze od ciebie ,nie będziemy płakać po tobielech. pisze: ↑pn kwie 27, 2020 9:53 pm@Piroman..
Nic mi nie zalazło, psze Pana...
Zawsze mogę to forum sobie odpuścić.
Są tutaj ludzie mniej i więcej tolerancyjni, jednak na tyle inteligentni, że nie wchodzą sobie w drogę współegzystując. Nie muszą w każdym wątku wrzucać cokolwiek w wentylator.
Ale niech się szanowne mody określą, czy chcą dyrygować rynsztokiem, czy wymianą myśli na pewnym poziomie.
Czy zyskiwać na wymianie wiedzy i informacji, czy przeciągać po klatce prętem bez sensu.
Tylko tyle, i aż tyle.
goralski pisze: ↑pn kwie 27, 2020 9:59 pmAle zauważyłeś, że lesio specjalnie takiego gra? Jak chce to potrafi napisać coś z sensem i to w dodatku poprawną polszczyzną, jest często irytujący niczym... No inni użytkownicyczęsto też niepotrzebnie robi wycieczki osobiste... Ale da się z nim jakoś pogadać, przynajmniej nie pisze gorzkich zali jak rafafaleta, choć często równie prawdziwe
![]()
a teraz napisz coś mądrego bo na razie to wylewasz sama kloakęlech. pisze: ↑pn kwie 27, 2020 10:09 pmgoralski pisze: ↑pn kwie 27, 2020 9:59 pmAle zauważyłeś, że lesio specjalnie takiego gra? Jak chce to potrafi napisać coś z sensem i to w dodatku poprawną polszczyzną, jest często irytujący niczym... No inni użytkownicyczęsto też niepotrzebnie robi wycieczki osobiste... Ale da się z nim jakoś pogadać, przynajmniej nie pisze gorzkich zali jak rafafaleta, choć często równie prawdziwe
![]()
Jeśli Ci to sprawia przyjemność - dyskutuj ile wlezie, tylko jak mawiał klasyk " nie stawaj równo z nim, bo..." .
Z definicji nie zaczynam z takimi żadnych rozważań i...zawsze gdzieś na oślep siejąc głupoty trafi taki w moje posty i ciągnie dyskurs mułem do dna.
Zjechać do tego poziomu, żeby "dało się z nim jakoś pogadać" ..no proszę Cię, daruj sobie. A w jakim to celu?
Mało to razy przez tyle lat przerabialiśmy tutaj "wańkę- wstańkę? Wychynie taki z mułu, obrzuci błotem, dostanie pałą w łeb, zanurzy się i...znowu wypływa po pewnym czasie, niepomny guza na łepetynie...
Dawaj namiary może znam akurat
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość