Koronawirus
Moderator: Misiek Bielsko
- lesio jeep
-
Re: Koronawirus
gdzie leży twój problem baranie ? kiedy opuszczałem bidulandie liczba IRM w pl równa 0 może dzisiaj zwiecie to inaczej ogólnie mówiąc wal sięmisman pisze: ↑śr kwie 22, 2020 7:26 pmlesio jeep pisze: ↑wt kwie 21, 2020 10:18 pm
akurat mówimy o światowej sławie wirusologu któremu serwisowałem sprzęt laboratoryjny przez ostatnie 10 lat
nazywa się Didier Raoult ma prawie 1000 publikacji naukowych i na pewno Roki ,Kuczu znajdziecie tam odpowiedz na wasze rozterki
ja mogę ci tylko wytłumaczyć jak schłodzić jadro magnetyczne IRMu ewentualnie wyskalować tomograf lub z jakim przeciążeniem pracuje wirówka ultra itp![]()
I znów jest "normalnie"
![]()
![]()

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Wyznawca, wyznawcę, taka solidarność

To co, 10 maja zamiast teleranka będzie naczelnik w tv?
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Nie stać mnie na aż tak szlachetny gest, w końcu sami na to długo pracowaliście
to że jesteśmy w dupie, to jasne
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
Kisielewski.
Nieistotne głosy oddawałem powiadasz, bo nie dałem wkręcić sobie teorii loterii, gdzie najważniejszym jest być w gronie "wygranych"
Ty za to oddawałeś "ważne" głosy, zatem gdzie Twoja nagroda?

Ty za to oddawałeś "ważne" głosy, zatem gdzie Twoja nagroda?
to że jesteśmy w dupie, to jasne
Kisielewski.
Kisielewski.
ja przegrałem

moja teoria była tak samo gówno warta jak Twoja i jesteśmy w tym samym miejscu. Kraju w którym goście wymyślają zakaz wstępu do lasu i zakup amerykańskiej ochrony za wszystkie pieniądze.
Ten kraj jest dokładnie taki jaki powienien być. Ma to na co dokładnie zapracował i na co zasługuje. Nie ma ani jednego powodu aby tu miało byc lepiej. Przez chwilę było ale nie dorastamy. Mamy zapierdalać za miskę ryżu i napawać się promocjami w biedrze. Premier z pis tak powiedział i w tym też miał rację.

moja teoria była tak samo gówno warta jak Twoja i jesteśmy w tym samym miejscu. Kraju w którym goście wymyślają zakaz wstępu do lasu i zakup amerykańskiej ochrony za wszystkie pieniądze.
Ten kraj jest dokładnie taki jaki powienien być. Ma to na co dokładnie zapracował i na co zasługuje. Nie ma ani jednego powodu aby tu miało byc lepiej. Przez chwilę było ale nie dorastamy. Mamy zapierdalać za miskę ryżu i napawać się promocjami w biedrze. Premier z pis tak powiedział i w tym też miał rację.
Nic dodać. No może poza tym, że nie przegraliśmy. Przejebaliśmy. Sromotnie. Tego się już nie da odkręcić.Mroczny pisze: ↑czw kwie 23, 2020 7:24 amja przegrałem
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
o proszę nagle dostrzegacie iluzję codzienności ostatniego ćwierćwiecza. Szacun cóż za bystrość
choć podobno
Lepiej późno jak wcale...
jak powiedziała babcia spóźniwszy się na pociąg

choć podobno
Lepiej późno jak wcale...
jak powiedziała babcia spóźniwszy się na pociąg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
sugerujesz że optymiści mają gorzej?
możliwe, że tak
możliwe, że tak
ależ mój drogi, mylisz pojęcia. Realista nie znaczy pesymista ani optymista.
Realista może w oparciu o realia kierunkować działania w jakąś stronę rozważając warianty optymistyczne i pesymistyczne.
"optymizm" ciepłej wody, pełnych (gówna) półek sklepowych i kredytów to "optymizm" idioty
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Jakby tu nie napisać: a nie mówiłem? 
"KGHM wydała miliony publicznych pieniędzy na chińskie maseczki z podrobionymi certyfikatami - stwierdza "Gazeta Wyborcza". Jak podaje gazeta, firma, która figuruje w dokumentach opublikowanych przez prezesa KGHM jako producent maseczek, zajmuje się produkcją papieru. A certyfikat ze znakiem CE wydała włoska firma Ente Certificazione Macchine (ECM). Tyle że ECM nie ma prawa wydawania takich certyfikatów. W wydanym oświadczeniu KGHM zarzuca gazecie kłamstwo"
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronaw ... at/we4d6lp
"O tym, że chiński sprzęt, który w blasku fleszy przyleciał 14 kwietnia do Polski największym transportowym samolotem świata, może nie być bezpieczny, pisał "Newsweek". Według ustaleń tygodnika żadna partia sprowadzonego z Chin wyposażenia nie przeszła w Polsce testów. "Wydając miliony na maseczki i przyłbice, zaufano dokumentacji dostarczanej przez chińskich producentów. Podobnie postąpili Holendrzy i Finowie –potem musieli spisać na straty całe partie chińskiego sprzętu, a wysoko postawiony urzędnik podał się do dymisji" - czytamy w tekście "Newsweeka"
Rafaflaflapuś, jak to wytłumaczysz? Peło? Kod? Kosmici czy masoni tym razem?

"KGHM wydała miliony publicznych pieniędzy na chińskie maseczki z podrobionymi certyfikatami - stwierdza "Gazeta Wyborcza". Jak podaje gazeta, firma, która figuruje w dokumentach opublikowanych przez prezesa KGHM jako producent maseczek, zajmuje się produkcją papieru. A certyfikat ze znakiem CE wydała włoska firma Ente Certificazione Macchine (ECM). Tyle że ECM nie ma prawa wydawania takich certyfikatów. W wydanym oświadczeniu KGHM zarzuca gazecie kłamstwo"
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronaw ... at/we4d6lp
"O tym, że chiński sprzęt, który w blasku fleszy przyleciał 14 kwietnia do Polski największym transportowym samolotem świata, może nie być bezpieczny, pisał "Newsweek". Według ustaleń tygodnika żadna partia sprowadzonego z Chin wyposażenia nie przeszła w Polsce testów. "Wydając miliony na maseczki i przyłbice, zaufano dokumentacji dostarczanej przez chińskich producentów. Podobnie postąpili Holendrzy i Finowie –potem musieli spisać na straty całe partie chińskiego sprzętu, a wysoko postawiony urzędnik podał się do dymisji" - czytamy w tekście "Newsweeka"
Rafaflaflapuś, jak to wytłumaczysz? Peło? Kod? Kosmici czy masoni tym razem?
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
tektura przy tym to jak żelbet
to państwo to suszone łajno prasowane deską
to państwo to suszone łajno prasowane deską
Dobrze słyszałeś. Ten sam problem w ogólnym ujęciu ma Szwecja. Mają większe moce przerobowe śmieci niż zasoby. Też sprowadzają z UK.
Rodzina mojego dobrego przyjaciela ze Szwecji zarabia grubą kasę na transportowaniu tych śmieci.
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Ja nie o MRI miszczu, tylko o tych tam innych bzdurach. Nie dość że nieu^H^H^H...yyy... dysklektyklesio jeep pisze: ↑czw kwie 23, 2020 2:20 am
gdzie leży twój problem baranie ? kiedy opuszczałem bidulandie liczba IRM w pl równa 0 może dzisiaj zwiecie to inaczej ogólnie mówiąc wal się![]()

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
- lesio jeep
-
wal się tęczowy pajacumisman pisze: ↑czw kwie 23, 2020 5:54 pmJa nie o MRI miszczu, tylko o tych tam innych bzdurach. Nie dość że nieu^H^H^H...yyy... dysklektyklesio jeep pisze: ↑czw kwie 23, 2020 2:20 am
gdzie leży twój problem baranie ? kiedy opuszczałem bidulandie liczba IRM w pl równa 0 może dzisiaj zwiecie to inaczej ogólnie mówiąc wal się![]()
![]()
to jeszcze daltonista. I wtórny anal fabeta
![]()

albo merytoryczne konkrety
wiec cieplutki ?
Lesiu, pójdziesz na urlop za słownictwo i wycieczki.
Zbowid

- lesio jeep
-
ty też pooglądaj se tv za osobiste wycieczki to możesz zbanować niejakiego zbowida
Żebyś nie mówił, że nie ostrzegałem...albo kup se w końcu ten kubek i wiesz co dalej...we wojsku cie nie nauczyli? 

Zbowid

dopiero się rozkręca, a Ty go chcesz kilim

ty głupi lewaku

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Pytaj łysego jak kwarantanne znosi 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Kto to jest łysy?
Bo łysi to są Kabal, Ba i ja i Nisser.
Zbowid jeszcze.
Bo łysi to są Kabal, Ba i ja i Nisser.
Zbowid jeszcze.