Może źleBratproroka pisze: ↑wt kwie 19, 2022 10:48 pm.
A co do tekstu klucza - a próbowałeś odszukać w Google tą wypowiedź Buffeta, hmm? To spróbuj. Bo ja próbowałem. A mam dość zoptymalizowane wyszukiwanie. I ja nie znajduję tego. W ogóle. Być może źle szukam...
Będzie wojna?
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Będzie wojna?
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Trafić nie możesz ? Wiesz gdzie i kiedy a kawa jest zawsze
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- Bratproroka
-

- Kontaktowanie:
Ty bywasz źródłem podwyższonego ryzykaklucz13 pisze: ↑śr kwie 20, 2022 7:23 pmMoże źleBratproroka pisze: ↑wt kwie 19, 2022 10:48 pm.
A co do tekstu klucza - a próbowałeś odszukać w Google tą wypowiedź Buffeta, hmm? To spróbuj. Bo ja próbowałem. A mam dość zoptymalizowane wyszukiwanie. I ja nie znajduję tego. W ogóle. Być może źle szukam...tak wszystko sprawdzasz na 100000000% ? Choć byś i zylion godzin spędził w necie to i tak są rzeczy i sprawy których nie znajdziesz, net jest dla motłochu takiego jak my
![]()
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Nie wiem czemu jeszcze nie zwróciliście uwagi że osoby starsze łykają propagandę jak miś miód czy tam gąsior ziemniaka. Wystarczy odpowiednio ukierunkować i jedni TVP, inni TVN a inni TV Sputnik. Nie wiem czym to jest spowodowane. Jedynie może tym że lubią przetworzoną papkę i nie trzeba ruszać szarych komórek........tak mnie się wydaje bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć. Młodzi z IQ równym temperaturze ciała też tak mają.
nie lansuj się jużpiotrck pisze: ↑śr kwie 20, 2022 7:31 pmNie wiem czemu jeszcze nie zwróciliście uwagi że osoby starsze łykają propagandę jak miś miód czy tam gąsior ziemniaka. Wystarczy odpowiednio ukierunkować i jedni TVP, inni TVN a inni TV Sputnik. Nie wiem czym to jest spowodowane. Jedynie może tym że lubią przetworzoną papkę i nie trzeba ruszać szarych komórek........tak mnie się wydaje bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć. Młodzi z IQ równym temperaturze ciała też tak mają.
Ejjjj, miałeś się nakręcić jak Bert i bluzgać.klucz13 pisze: ↑śr kwie 20, 2022 7:34 pmnie lansuj się jużpiotrck pisze: ↑śr kwie 20, 2022 7:31 pmNie wiem czemu jeszcze nie zwróciliście uwagi że osoby starsze łykają propagandę jak miś miód czy tam gąsior ziemniaka. Wystarczy odpowiednio ukierunkować i jedni TVP, inni TVN a inni TV Sputnik. Nie wiem czym to jest spowodowane. Jedynie może tym że lubią przetworzoną papkę i nie trzeba ruszać szarych komórek........tak mnie się wydaje bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć. Młodzi z IQ równym temperaturze ciała też tak mają.![]()
Moja wina, byłem za delikatny...........
Ps. Obiecuję poprawę.
Poza tym, Piotrusiu młody to już Ty byłeśklucz13 pisze: ↑śr kwie 20, 2022 7:34 pmnie lansuj się jużpiotrck pisze: ↑śr kwie 20, 2022 7:31 pmNie wiem czemu jeszcze nie zwróciliście uwagi że osoby starsze łykają propagandę jak miś miód czy tam gąsior ziemniaka. Wystarczy odpowiednio ukierunkować i jedni TVP, inni TVN a inni TV Sputnik. Nie wiem czym to jest spowodowane. Jedynie może tym że lubią przetworzoną papkę i nie trzeba ruszać szarych komórek........tak mnie się wydaje bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć. Młodzi z IQ równym temperaturze ciała też tak mają.![]()
Głupcy od zawsze są w większości, a internet im To uświadomił.
***** USA
No właśnie odkąd nie pracuję na etacie to mam ciągły niedoczas
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
piotrck pisze: ↑śr kwie 20, 2022 7:31 pmNie wiem czemu jeszcze nie zwróciliście uwagi że osoby starsze łykają propagandę jak miś miód czy tam gąsior ziemniaka. Wystarczy odpowiednio ukierunkować i jedni TVP, inni TVN a inni TV Sputnik. Nie wiem czym to jest spowodowane. Jedynie może tym że lubią przetworzoną papkę i nie trzeba ruszać szarych komórek........tak mnie się wydaje bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć. Młodzi z IQ równym temperaturze ciała też tak mają.

-"Tak gwoli jasności :
Przeciętny slepowierca się nie orientuje
jak Wszechświat funkcjonuje
w rzeczywistości.
Ale ten kto wie
lecz nie śmie
go o tym poinformować
by móc nadal żerować
na jego zdziecinniałej mentalności. O !
"I tu leży pies pogrzebany" -"
Przeciętny slepowierca się nie orientuje
jak Wszechświat funkcjonuje
w rzeczywistości.
Ale ten kto wie
lecz nie śmie
go o tym poinformować
by móc nadal żerować
na jego zdziecinniałej mentalności. O !
"I tu leży pies pogrzebany" -"
Nie
Widzę że ciągle jesteś osadzony w micie niezwyciężonej Armii Radzieckiej
Ostatnio zmieniony czw kwie 21, 2022 1:33 am przez pinc6x6, łącznie zmieniany 1 raz.
montero pisze: ↑śr kwie 20, 2022 6:16 pmBratproroka pisze: ↑śr kwie 20, 2022 5:00 pm
nie jest naprowadzany inercyjnie i nie jest również rakietą kierowanąTo jest nowoczesny programowalny RPG
Wyrzutnia systemu NLAW jest jednorazowa, procedura przygotowania do strzału jest szybka i prosta, a system naprowadzania zapewnia wysokie prawdopodobieństwo zniszczenia ruchomego celu pierwszym strzałem.System działa na zasadzie PLOS (Predicted Line of Sight - Przewidywanej Linii Celowania)
For a moving vehicle, the course will be a curve, the greater the angular velocity of the target from the launcher the smaller the radius of the curve. The curve is such that if the launcher had kept tracking the target after launch the missile would always be on the line between the launcher and target. This is what is attempted by command to line of sight (CLOS) but in the case of PLOS, no commands are issued post-launch and the target is not tracked by either the missile or the launcher. It is a fire-and-forget technique
I co z tego wynika że kierowany czy nie ?

https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
Dawaj śmiało co Ruskie powinni poprawić ?
czyli wg Cie rakietka kierowana inercyjnie , komputerowo , z dwoma do wyboru opcjami trafienia celu , w tym także ruchomego , nie jest kierowana .
To co ona jest ? Czarowana ?
rakiety torpedy a tu zwykły nóż i widelec sprzątaczka kierowany i jest sensacyjka
https://www.onet.pl/informacje/onetwars ... 7,79cfc278
https://www.onet.pl/informacje/onetwars ... 7,79cfc278
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
jeżeli cel nie jest namierzany ani przez pocisk ani przez wyrzutnie po w jaki sposób jest kierowany?No i przez kogo? Czyżby przez duchy
Weź mi wyjaśnij o co Ci się rozchodzi w tym zdaniu powyżej ?
https://twitter.com/UAWeapons/status/15 ... CPjpQ&s=19
Myślisz że wieże Abramsów też tak wysoko latają?
- Bratproroka
-

- Kontaktowanie:
Abramsów może nie.pinc6x6 pisze: ↑czw kwie 21, 2022 9:48 pmhttps://twitter.com/UAWeapons/status/15 ... CPjpQ&s=19
Myślisz że wieże Abramsów też tak wysoko latają?![]()
Ale Leopardów 2 jak najbardziej mogą - słowo klucz: magazyn amunicji w kadłubie (oprócz podstawowego odseparowanego w wieży).
I nie jest to moja opinia, tylko czołgistów.
Beware The Rage Of A Berserker
Ale przynajmniej w jednym miejscu a nie wszędzie gdzie się daBratproroka pisze: ↑pt kwie 22, 2022 3:53 amAbramsów może nie.pinc6x6 pisze: ↑czw kwie 21, 2022 9:48 pmhttps://twitter.com/UAWeapons/status/15 ... CPjpQ&s=19
Myślisz że wieże Abramsów też tak wysoko latają?![]()
Ale Leopardów 2 jak najbardziej mogą - słowo klucz: magazyn amunicji w kadłubie (oprócz podstawowego odseparowanego w wieży).
I nie jest to moja opinia, tylko czołgistów.