Tak robiłem na początku. Ale na moim kwadratowym łbie kombo słuchawki BT, bryle i kask przekroczyło szybko i skutecznie granicę wnerwienia. Jeden dłuższy wypad kilkaset km razem.
Po powrocie od razu kupiłem interkom.
Moderator: Misiek Bielsko
Tak robiłem na początku. Ale na moim kwadratowym łbie kombo słuchawki BT, bryle i kask przekroczyło szybko i skutecznie granicę wnerwienia. Jeden dłuższy wypad kilkaset km razem.
Ja w poprzednim kasku zrezygnowałem że złuchwek. Do kolejnego nie wiem czy wrażę, bo użyłem ich z 5 razy.Bratproroka pisze: ↑pn cze 19, 2023 11:27 pmTak robiłem na początku. Ale na moim kwadratowym łbie kombo słuchawki BT, bryle i kask przekroczyło szybko i skutecznie granicę wnerwienia. Jeden dłuższy wypad kilkaset km razem.
Po powrocie od razu kupiłem interkom.
Żyje, ma się dobrze, choć szczerze przyznam, że używam dosyć rzadko (za rzadko), w tym roku to nawet jeszcze namiotu nie założyłem
4 wymiar dodadany do jakiekolwiek aktywności to proszenie się o kłopoty - tak właśnie poskładałem się na paralotni na klifie, przez to zaliczylem najbardziej spektakularne gleby na nartach...Bratproroka pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:57 amSubaru mnie wyleczyły ze zgrywania tempa jazdy z muzyką. W czasach starego Offspringa i podobnie radosnej muzyki.
Droga się za szybko kończyła![]()
Wszystko prawda. Na spadochronie nie słucham muzyki.goralski pisze: ↑wt cze 20, 2023 7:20 am4 wymiar dodadany do jakiekolwiek aktywności to proszenie się o kłopoty - tak właśnie poskładałem się na paralotni na klifie, przez to zaliczylem najbardziej spektakularne gleby na nartach...Bratproroka pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:57 amSubaru mnie wyleczyły ze zgrywania tempa jazdy z muzyką. W czasach starego Offspringa i podobnie radosnej muzyki.
Z drugiej strony jak już się leży i w podświadomości liczy złamane kości, to muzyka z oddali pomaga nei wejść do tego jasnego tunelu tylko wrócić znowu na imprezę![]()
A napawać się drogą? Mi cholernie brakuje dźwięku silnika. Pod tym względem Ducati było pierwszorzędne. Nawet klekotanie sprzęgła na postoju mi fun dawało.Bratproroka pisze: ↑wt cze 20, 2023 8:12 amWszystko prawda. Na spadochronie nie słucham muzyki.goralski pisze: ↑wt cze 20, 2023 7:20 am4 wymiar dodadany do jakiekolwiek aktywności to proszenie się o kłopoty - tak właśnie poskładałem się na paralotni na klifie, przez to zaliczylem najbardziej spektakularne gleby na nartach...Bratproroka pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:57 amSubaru mnie wyleczyły ze zgrywania tempa jazdy z muzyką. W czasach starego Offspringa i podobnie radosnej muzyki.
Z drugiej strony jak już się leży i w podświadomości liczy złamane kości, to muzyka z oddali pomaga nei wejść do tego jasnego tunelu tylko wrócić znowu na imprezę![]()
![]()
A w trasie najczęściej podcast. Czyli radio. Szkoda mi po prostu tak całkiem bez czegoś nowego w głowie spędzać kolejne godziny.
To nie musi być głośne. W sumie na niskich obrotach pożądana byłaby względna kultura. Ale po odkręceniu chciałbym, żeby coś się działo i nie przypominało odkurzaczaBratproroka pisze: ↑wt cze 20, 2023 12:35 pmNapawam się drogą oczami i bujając się w siodle. Dźwięk mi w tym w zasadzie przeszkadza.
Plus lubię przemknąć po cichu czasem.
Adamo pisze: ↑ndz cze 18, 2023 1:45 pmOstatnio jak jeździliśmy tak z 8 godzin… powinno być 16 ciastek… hmmm… z 15 przegapiłemMroczny pisze: ↑ndz cze 18, 2023 1:05 pmod tego są kawy i ciastka co 30 minutBratproroka pisze: ↑ndz cze 18, 2023 9:10 amInterkom mam do jazdy z żoną. Normalnie rozmawiamy. Szczególnie przydatne w trakcie nauki.
Ja slucham radia czy muzyki itp.
Telefonów nie odbieram![]()
![]()
![]()
Weź go kup i już. Za długo nie przechodzi żeby sobie odpuścić.
A nie mogę raz jak Piotrek? I tak nie mam kiedy jeździć , więc mogę sobie teoretyzować
mam wspaniałe rozwiązanieKabal pisze: ↑wt cze 20, 2023 8:31 pmA nie mogę raz jak Piotrek? I tak nie mam kiedy jeździć , więc mogę sobie teoretyzować![]()
Najgorsze jest to, że Triumph z grubsza robi wszystko co od niego oczekuję i co mi potrzebne. Tylko jest jakiś taki ... No i mam go już prawie rok![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: trocin i 8 gości