Zwierzę nie człowiek

Jak tak można odzierać ze złudzeń

Moderator: Misiek Bielsko
Zwierzę nie człowiek
czasem trzeba brutalnie bo inaczej się nie da
Kiszczak z Glempem dogadali się i prawie wszystkie materiały SB pojechały tirami do Watykanu, zostały nędzne resztki porozrzucane po różnych wydziałach, z którymi IPN też zrobił porządek przez częściową utylizację a część skitranie w swoich celachpiotrck pisze: ↑wt lis 10, 2020 10:57 amJest w tym jedna dobra nowina. Chłopcy co mają teczki tych pedofili będą mieli mniejszy wpływ. KK zostanie całkowicie skompromitowany i nie będzie miał już wpływu na rządzących czyli bezpośrednio na nas. Takie ostatnie podrygi tych co mają teczki i tych co chodzą na pasku. Jest nadzieja.![]()
no fakt Oener to super mili i tolerancyjni ludzie, tylko kilku tochuje i faszyścikpeugeot pisze: ↑wt lis 10, 2020 8:57 pmAle Krzychu to ty mnie z imienia wywolaleś
Oczywiscie ze jestem kiepski dyskusjach
Wole sluchac i oceniać to co słyszę
Dyskusje rozpocząłem bo jakos sie nikt nie wychyla a chyba kiepsko jest tak pisac w ciemno
Mowisz ze.mi brak merytorycznej wiedzy zgadza sie
Brak mi faktow i informacji ktore ty przyswoiles
Ale juz troszke zyje na tym swiecie i tez rroszke widzialem. Wiec jakies podstawy mam.
Mam inne spojrzenie na świat imne wartości inne cele.
Ale przede wszytkim w zyciu nauczylem sie nie oceniac grupy po zachowaniach jednoski
A co do meritum czy zaden sie niewychyla i.nie probowal walczyc. Smiem watpic. Niestety struktura kosciola i typ wladzy go wyciszyla lub zamknela.
Wiesz kosciol(instytucja) bardzo przypomina nasze państwo. Widzisz tu jakas rozowa przyszłość. Widzisz żeby byly szanse na radykalną zmiane?
Musi ewoluowac. Niestety nie dasz rady tego zadna rewolucja zmienić jeszce nie ten czas innie ten moment.
Dopuki zyje pokolenie ktore walczylo o kosciól w zyciu państwa nie masz sily przebicia. Wiec całe to.psioczenie psu na bude.
Pochodze z regionu gdzie kosciol ma silne poparcie spoleczne. I pisze ci to juz ktorys raz. Ludzie wycofuja sie z zycia kościoła. Ale nie wyrzekaja sie wiary.
Czesto szukaja parafii gdzie wlasnie sa ksieza ktorzy nauczaja wiary a nie wtracaja sie w politykę (dlatego pisalem o zakonnikach).
Wiec generalizowanie jest z dupy. I tak jak nasze panstwo nie padnie tak nie padnie kosciol. Poprostu powoli bedziemy musieli ten brud i smrod sprzątać wlasnymi siłami.
Zbycho cos pisal o symbolach
Serio
chłopie, przez kilka ładnych wieków lud najjaśniejszej był tresowany batem i strachem, stałą od najmłodszych lat indoktrynacją przez czarnych a Ty sobie wyobrażasz, że to łagodnie przejdzie teraz z fazy głupiej do mniej głupiej. Nie!
Nie daję Ci żadnych szans. Żadnych
To trzymaj się tego a nie proponuj konkursy, w których nie masz cienia szans:)21
Wszystkie dokumenty były skopiowane na mikrofilmach i poszły na wschód .....a może też za wielką wodę. Kretyni tam nie pracowali więc wątpię by oddali sznurki do swoich " skarbów ". A to że nagle wypływają nazwiska TW ( ksiądz Gulbinowicz ) świadczy że dalej żyją władcy marionetek i teczki są w obrocie.klucz13 pisze: ↑wt lis 10, 2020 8:54 pmKiszczak z Glempem dogadali się i prawie wszystkie materiały SB pojechały tirami do Watykanu, zostały nędzne resztki porozrzucane po różnych wydziałach, z którymi IPN też zrobił porządek przez częściową utylizację a część skitranie w swoich celachpiotrck pisze: ↑wt lis 10, 2020 10:57 amJest w tym jedna dobra nowina. Chłopcy co mają teczki tych pedofili będą mieli mniejszy wpływ. KK zostanie całkowicie skompromitowany i nie będzie miał już wpływu na rządzących czyli bezpośrednio na nas. Takie ostatnie podrygi tych co mają teczki i tych co chodzą na pasku. Jest nadzieja.![]()
byli czasy że musieli bardzo mocno zająć się sobąpiotrck pisze: ↑wt lis 10, 2020 11:29 pmNiestety nie jestem w stanie tego udokumentować , ale mam przekaz słowny od mocnego kiedyś gracza w Kielcach który twierdził że wszystkie dokumenty zawsze były kopiowane dla towarzyszy w Moskwie.......i wątpię by towarzysze z bratniego narodu pozwolili by ich sznurki poszły wpizdu .
Nic nie zyskiwali na tym.
Odpowiedź na pierwsze zdanie raczej brzmi : nierokfor32 pisze: ↑wt lis 10, 2020 7:10 pmZakładam że to sarkazmFranek_ pisze: ↑wt lis 10, 2020 6:53 pm
Papież Franciszek doskonale wie któren rucha dzieci, każe zlizywać śmietanę z kolana i wkłada palce mówiąc, że to palec boży
Zaorać, z góry na dół. Stalin miał dobry pomysł na zagospodarowanie kościołów. I ile niezłej akustycznie przestrzeni klubowej się marnuje..Niemniej - taka bywa kolej rzeczy. Z naszej poprzedniej religii nie zostały nawet trociny. Ze starożytnych pozostały jedynie kamienne monumenty - i to jedynie dlatego, że trza się by było mocno wysilić, żeby je zniszczyć.
Chrześcijaństwo też to czeka - się komuś podoba czy nie. Więc i kościoły za jakiś czas staną się jedynie miejscami - pomnikami starej kultury. Albo szczezną w zapomnieniu.
To zresztą już się dzieje, w wielu miejscach Europy. A KK intensywnie pracuje, żeby tak samo stało się wszędzie indziej.
Zajebisteklucz13 pisze: ↑wt lis 10, 2020 11:43 pmbyli czasy że musieli bardzo mocno zająć się sobąpiotrck pisze: ↑wt lis 10, 2020 11:29 pmNiestety nie jestem w stanie tego udokumentować , ale mam przekaz słowny od mocnego kiedyś gracza w Kielcach który twierdził że wszystkie dokumenty zawsze były kopiowane dla towarzyszy w Moskwie.......i wątpię by towarzysze z bratniego narodu pozwolili by ich sznurki poszły wpizdu .
Nic nie zyskiwali na tym.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość