Spec od patroli w Biesach

Patrol, Pickup, Terrano, Navara, Pathfinder

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
Kabal

Spec od patroli w Biesach

Post autor: Kabal » pt sty 29, 2010 10:08 am

Witam kolegów. Właśnie zadzwonił do mnie znajomy, który osiadł był gdzieś w Biesach i do Citroena C5 chce dokupić Patrola. Założenia na dziś - raczej Y60, raczej długi, budżet ca 30 kpln z podstawowym pakietem. Auto do jeżdżenia a nie do katowania w lagrze. Czy jest ktoś w okolicach Sanoka, Krosna, Przemyśla, Leska (takie miasta podał, że w nich bywa i może podjechać) godny polecenia (warsztat czy cuś :wink: ) kto pomoże sprawdzić, wybrać, kupić, a później serwisować takie auto? I jeszcze odpowie na pytania młodego adepta 4x4 (wcześniej znajomy miał forysia 2,5 turbo). Z góry dziękuję za posty i PW, te z sensownymi ofertami patroli również (tutaj nie ograniczajmy się do wschodniej Polski, po dobrą sztukę znajomy przemierzy kraj).
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

Awatar użytkownika
bredfan

Re: Spec od patroli w Biesach

Post autor: bredfan » ndz sty 31, 2010 1:24 pm

Kabal pisze:Witam kolegów. Właśnie zadzwonił do mnie znajomy, który osiadł był gdzieś w Biesach i do Citroena C5 chce dokupić Patrola. Założenia na dziś - raczej Y60, raczej długi, budżet ca 30 kpln z podstawowym pakietem. Auto do jeżdżenia a nie do katowania w lagrze. Czy jest ktoś w okolicach Sanoka, Krosna, Przemyśla, Leska (takie miasta podał, że w nich bywa i może podjechać) godny polecenia (warsztat czy cuś :wink: ) kto pomoże sprawdzić, wybrać, kupić, a później serwisować takie auto? I jeszcze odpowie na pytania młodego adepta 4x4 (wcześniej znajomy miał forysia 2,5 turbo). Z góry dziękuję za posty i PW, te z sensownymi ofertami patroli również (tutaj nie ograniczajmy się do wschodniej Polski, po dobrą sztukę znajomy przemierzy kraj).
w Lesku warsztat jest i własciciel warsztatu ma patrola do sprzedania tyle że krótkiego ale za to ładnie (o ile patrol może być ładny.....) zrobionego
telefon na pw
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."

Awatar użytkownika
Borgir
Lokalizacja: 49° 40' 56 '' N || 21° 45' 57 '' E || Parva Cracovia

Post autor: Borgir » ndz sty 31, 2010 1:54 pm

bredfan pisze:
Kabal pisze:Witam kolegów. Właśnie zadzwonił do mnie znajomy, który osiadł był gdzieś w Biesach i do Citroena C5 chce dokupić Patrola. Założenia na dziś - raczej Y60, raczej długi, budżet ca 30 kpln z podstawowym pakietem. Auto do jeżdżenia a nie do katowania w lagrze. Czy jest ktoś w okolicach Sanoka, Krosna, Przemyśla, Leska (takie miasta podał, że w nich bywa i może podjechać) godny polecenia (warsztat czy cuś :wink: ) kto pomoże sprawdzić, wybrać, kupić, a później serwisować takie auto? I jeszcze odpowie na pytania młodego adepta 4x4 (wcześniej znajomy miał forysia 2,5 turbo). Z góry dziękuję za posty i PW, te z sensownymi ofertami patroli również (tutaj nie ograniczajmy się do wschodniej Polski, po dobrą sztukę znajomy przemierzy kraj).
w Lesku warsztat jest i własciciel warsztatu ma patrola do sprzedania tyle że krótkiego ale za to ładnie (o ile patrol może być ładny.....) zrobionego
telefon na pw
Chodzi może o sławetny Monsters Garage z Leska co to oferował patrola po przeróbkach na alledrogo wraz z mesiem S600 bodajże ??

Ja tam nie wiem nic o specach od jednego rodzaju pojazdu, ale moge dać namiary na wybitnego pompiarza z Krosna i speców od łatania aluminium w razie W :D dość znani w Krośnie z tego, że jak coś robią to dobrze, a nawet bardzo dobrze. Jak coś to kontakt przez PW. Ostatnio mam mniej czasu na forum. Kilku blacharzy - speców w swoich dziedzinach też się znajdzie jakby co - blachy, rama itp.

Pozdrawiam.
They call him Machete...
- Yes bro..., I mean...Padre

Coming Soon

Awatar użytkownika
bredfan

Post autor: bredfan » ndz sty 31, 2010 8:41 pm

Borgir pisze:
bredfan pisze:
telefon na pw
Chodzi może o sławetny Monsters Garage z Leska co to oferował patrola po przeróbkach na alledrogo wraz z mesiem S600 bodajże ??

Ja tam nie wiem nic o specach od jednego rodzaju pojazdu, ale moge dać namiary na wybitnego pompiarza z Krosna i speców od łatania aluminium w razie W :D dość znani w Krośnie z tego, że jak coś robią to dobrze, a nawet bardzo dobrze. Jak coś to kontakt przez PW. Ostatnio mam mniej czasu na forum. Kilku blacharzy - speców w swoich dziedzinach też się znajdzie jakby co - blachy, rama itp.

Pozdrawiam.
nie, to nie ten warsztat ani człowiek
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » pn lut 01, 2010 10:06 am

Niekoniecznie chodzi o kogoś kto się specjalizuje w jednej marce, ale o porządny warsztat 4x4 lub człowieka, który pomoże kupić i nie wpuści człowieka na minę, no. Dzięki za te pw co dostałem, proszę o jeszcze :)
tel. 504126172

Awatar użytkownika
kosa20
Kontaktowanie:

Post autor: kosa20 » pn lut 01, 2010 11:45 am

Kabal pisze:Niekoniecznie chodzi o kogoś kto się specjalizuje w jednej marce, ale o porządny warsztat 4x4 lub człowieka, który pomoże kupić i nie wpuści człowieka na minę, no. Dzięki za te pw co dostałem, proszę o jeszcze :)
Dostałeś zapewne info od Bredfana i tego się trzymaj. Jego kontakty motoryzacyjne zostały kilkukrotnie zweryfikowane "w akcji" i są godne polecenia. :)2

Awatar użytkownika
pbyra

Post autor: pbyra » pn lut 01, 2010 1:36 pm

w Rzeszowie masz :D
TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ

gg: 4793104

Awatar użytkownika
tomek 79

Post autor: tomek 79 » pn lut 01, 2010 1:43 pm

kosa20 pisze:
Kabal pisze:Niekoniecznie chodzi o kogoś kto się specjalizuje w jednej marce, ale o porządny warsztat 4x4 lub człowieka, który pomoże kupić i nie wpuści człowieka na minę, no. Dzięki za te pw co dostałem, proszę o jeszcze :)
Dostałeś zapewne info od Bredfana i tego się trzymaj. Jego kontakty motoryzacyjne zostały kilkukrotnie zweryfikowane "w akcji" i są godne polecenia. :)2

nawet sam kiedys skorzystalem ,inaczej bylbym w czarnej dupie :)21

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » pn lut 01, 2010 6:45 pm

Kontakt od Bredfana przekazałem i tego się trzymam :D A o Rzeszowie od razu pomyślałem, ale znajomy mówi, że mu Rzeszów nie po drodze, to nie nalegałem.
tel. 504126172

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nissan”