Spec od patroli w Biesach
Moderator: Kosiarz
Spec od patroli w Biesach
Witam kolegów. Właśnie zadzwonił do mnie znajomy, który osiadł był gdzieś w Biesach i do Citroena C5 chce dokupić Patrola. Założenia na dziś - raczej Y60, raczej długi, budżet ca 30 kpln z podstawowym pakietem. Auto do jeżdżenia a nie do katowania w lagrze. Czy jest ktoś w okolicach Sanoka, Krosna, Przemyśla, Leska (takie miasta podał, że w nich bywa i może podjechać) godny polecenia (warsztat czy cuś
) kto pomoże sprawdzić, wybrać, kupić, a później serwisować takie auto? I jeszcze odpowie na pytania młodego adepta 4x4 (wcześniej znajomy miał forysia 2,5 turbo). Z góry dziękuję za posty i PW, te z sensownymi ofertami patroli również (tutaj nie ograniczajmy się do wschodniej Polski, po dobrą sztukę znajomy przemierzy kraj).

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Re: Spec od patroli w Biesach
w Lesku warsztat jest i własciciel warsztatu ma patrola do sprzedania tyle że krótkiego ale za to ładnie (o ile patrol może być ładny.....) zrobionegoKabal pisze:Witam kolegów. Właśnie zadzwonił do mnie znajomy, który osiadł był gdzieś w Biesach i do Citroena C5 chce dokupić Patrola. Założenia na dziś - raczej Y60, raczej długi, budżet ca 30 kpln z podstawowym pakietem. Auto do jeżdżenia a nie do katowania w lagrze. Czy jest ktoś w okolicach Sanoka, Krosna, Przemyśla, Leska (takie miasta podał, że w nich bywa i może podjechać) godny polecenia (warsztat czy cuś) kto pomoże sprawdzić, wybrać, kupić, a później serwisować takie auto? I jeszcze odpowie na pytania młodego adepta 4x4 (wcześniej znajomy miał forysia 2,5 turbo). Z góry dziękuję za posty i PW, te z sensownymi ofertami patroli również (tutaj nie ograniczajmy się do wschodniej Polski, po dobrą sztukę znajomy przemierzy kraj).
telefon na pw
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
- Borgir
- Lokalizacja: 49° 40' 56 '' N || 21° 45' 57 '' E || Parva Cracovia
Chodzi może o sławetny Monsters Garage z Leska co to oferował patrola po przeróbkach na alledrogo wraz z mesiem S600 bodajżebredfan pisze:w Lesku warsztat jest i własciciel warsztatu ma patrola do sprzedania tyle że krótkiego ale za to ładnie (o ile patrol może być ładny.....) zrobionegoKabal pisze:Witam kolegów. Właśnie zadzwonił do mnie znajomy, który osiadł był gdzieś w Biesach i do Citroena C5 chce dokupić Patrola. Założenia na dziś - raczej Y60, raczej długi, budżet ca 30 kpln z podstawowym pakietem. Auto do jeżdżenia a nie do katowania w lagrze. Czy jest ktoś w okolicach Sanoka, Krosna, Przemyśla, Leska (takie miasta podał, że w nich bywa i może podjechać) godny polecenia (warsztat czy cuś) kto pomoże sprawdzić, wybrać, kupić, a później serwisować takie auto? I jeszcze odpowie na pytania młodego adepta 4x4 (wcześniej znajomy miał forysia 2,5 turbo). Z góry dziękuję za posty i PW, te z sensownymi ofertami patroli również (tutaj nie ograniczajmy się do wschodniej Polski, po dobrą sztukę znajomy przemierzy kraj).
telefon na pw

Ja tam nie wiem nic o specach od jednego rodzaju pojazdu, ale moge dać namiary na wybitnego pompiarza z Krosna i speców od łatania aluminium w razie W

Pozdrawiam.
They call him Machete...
- Yes bro..., I mean...Padre
Coming Soon
- Yes bro..., I mean...Padre
Coming Soon
nie, to nie ten warsztat ani człowiekBorgir pisze:Chodzi może o sławetny Monsters Garage z Leska co to oferował patrola po przeróbkach na alledrogo wraz z mesiem S600 bodajżebredfan pisze:w Lesku warsztat jest i własciciel warsztatu ma patrola do sprzedania tyle że krótkiego ale za to ładnie (o ile patrol może być ładny.....) zrobionegoKabal pisze:Witam kolegów. Właśnie zadzwonił do mnie znajomy, który osiadł był gdzieś w Biesach i do Citroena C5 chce dokupić Patrola. Założenia na dziś - raczej Y60, raczej długi, budżet ca 30 kpln z podstawowym pakietem. Auto do jeżdżenia a nie do katowania w lagrze. Czy jest ktoś w okolicach Sanoka, Krosna, Przemyśla, Leska (takie miasta podał, że w nich bywa i może podjechać) godny polecenia (warsztat czy cuś) kto pomoże sprawdzić, wybrać, kupić, a później serwisować takie auto? I jeszcze odpowie na pytania młodego adepta 4x4 (wcześniej znajomy miał forysia 2,5 turbo). Z góry dziękuję za posty i PW, te z sensownymi ofertami patroli również (tutaj nie ograniczajmy się do wschodniej Polski, po dobrą sztukę znajomy przemierzy kraj).
telefon na pw
Ja tam nie wiem nic o specach od jednego rodzaju pojazdu, ale moge dać namiary na wybitnego pompiarza z Krosna i speców od łatania aluminium w razie Wdość znani w Krośnie z tego, że jak coś robią to dobrze, a nawet bardzo dobrze. Jak coś to kontakt przez PW. Ostatnio mam mniej czasu na forum. Kilku blacharzy - speców w swoich dziedzinach też się znajdzie jakby co - blachy, rama itp.
Pozdrawiam.
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
Niekoniecznie chodzi o kogoś kto się specjalizuje w jednej marce, ale o porządny warsztat 4x4 lub człowieka, który pomoże kupić i nie wpuści człowieka na minę, no. Dzięki za te pw co dostałem, proszę o jeszcze 

tel. 504126172
tel. 504126172
- kosa20
- Kontaktowanie:
Dostałeś zapewne info od Bredfana i tego się trzymaj. Jego kontakty motoryzacyjne zostały kilkukrotnie zweryfikowane "w akcji" i są godne polecenia.Kabal pisze:Niekoniecznie chodzi o kogoś kto się specjalizuje w jednej marce, ale o porządny warsztat 4x4 lub człowieka, który pomoże kupić i nie wpuści człowieka na minę, no. Dzięki za te pw co dostałem, proszę o jeszcze

- pbyra
-
w Rzeszowie masz 

TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ
gg: 4793104
gg: 4793104
kosa20 pisze:Dostałeś zapewne info od Bredfana i tego się trzymaj. Jego kontakty motoryzacyjne zostały kilkukrotnie zweryfikowane "w akcji" i są godne polecenia.Kabal pisze:Niekoniecznie chodzi o kogoś kto się specjalizuje w jednej marce, ale o porządny warsztat 4x4 lub człowieka, który pomoże kupić i nie wpuści człowieka na minę, no. Dzięki za te pw co dostałem, proszę o jeszcze
nawet sam kiedys skorzystalem ,inaczej bylbym w czarnej dupie

Kontakt od Bredfana przekazałem i tego się trzymam
A o Rzeszowie od razu pomyślałem, ale znajomy mówi, że mu Rzeszów nie po drodze, to nie nalegałem.

tel. 504126172
tel. 504126172