Kupno samuraja
Moderator: Albert_N
Re: Kupno samuraja
Witam wszystkich.
Czy warto się pchać w Samuraia ? Autko służyło by jako pierwszy samochód. Jazda na co dzień, generalnie po czarnym do pracy - w pracy lekki teren. W chwili obecnej kulam się zwykłą osobówką, ale przesiadka w powolny samochód mi nie straszna, już takim jeździłem parę lat. Odcinków powyżej 50 km nie przewiduje.
Czy warto się pchać w Samuraia ? Autko służyło by jako pierwszy samochód. Jazda na co dzień, generalnie po czarnym do pracy - w pracy lekki teren. W chwili obecnej kulam się zwykłą osobówką, ale przesiadka w powolny samochód mi nie straszna, już takim jeździłem parę lat. Odcinków powyżej 50 km nie przewiduje.
bierz vitare:)
Pajero 2.5 93r. było i nigdy więcej!!
Suzuki Samurai 88r. 1.3 gaznik , sprezyna
Ride or Die ]:->
Suzuki Samurai 88r. 1.3 gaznik , sprezyna
Ride or Die ]:->
1. samurai bardziej mi się podoba
2. kumpel sprzedaje swojego
3. cena wydaje się być atrakcyjna, auto znane mi od kilku lat
4. jeśli się zarażę offroadem to baza będzie
2. kumpel sprzedaje swojego
3. cena wydaje się być atrakcyjna, auto znane mi od kilku lat
4. jeśli się zarażę offroadem to baza będzie
mnie teżPaulo99 pisze:1. samurai bardziej mi się podoba
kup - jak sie znudzisz to sprzedasz

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
@ Paulo99 - wygląda na to, że decyzję już podjąłeś i tylko szukasz uzasadnienia 

SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
@ Okimo - masz rację, sprzedać zawsze można
@ Didymos - nie ukrywam, że faktycznie wewnętrznie decyzję już podjąłem. Jednak mam w zanadrzu inne samochód na stanie, który wymaga mojego już bliższego zainteresowania. Chociaż z drugiej strony czeka już półtora roku, może poczekać jeszcze chwilę.

@ Didymos - nie ukrywam, że faktycznie wewnętrznie decyzję już podjąłem. Jednak mam w zanadrzu inne samochód na stanie, który wymaga mojego już bliższego zainteresowania. Chociaż z drugiej strony czeka już półtora roku, może poczekać jeszcze chwilę.

Bierz samuraia !
Zero wygody ale koooopa zabawy. Chociaż z drugiej strony to mam klienta, który ma taką "nówkę" dywaniki welurowe, wszystkie wygłuszenia itp. i jeździ się bardzo przyjemnie... Cabrio, czy blaszak ?

4x4 Tczew
moj chyba nedzie mial u mnie dozywocie, od czasu do czasu z ciekawosci pisze na otomłoto z jakas chora cena i nikt nigdy nie zadzwonił 

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
@ ŁeLeK - jest cabrio z miękkim dachem, ale mam swój pogląd na miękki dach i pewnie (jak uda się zakup) zamienię na hardtopa.
Paulo99 pisze:@ ŁeLeK - jest cabrio z miękkim dachem, ale mam swój pogląd na miękki dach i pewnie (jak uda się zakup) zamienię na hardtopa.
Jeździłem Cabrio - było ciepło w zime ale śmierdziało spalinami. Teraz mam Blaszaka do lasu i LONGA w cabrio z HardTop-em

4x4 Tczew
dospawaj sobie rurke, mi tez smierdzialo bo sie wypalila i byla krotsza
łańcuszek nieszczęść: spaliny stopiły lampę 

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać