czy tylko te typowo militarne (od urodzenia, że tak powiem) czy też te, które bywały używane przez armie i właściciel machnął takiego na militarny?
pierwszy
Moderator: Mroczny
pierwszy
no nie mogłem sobie odmówić 
czy tylko te typowo militarne (od urodzenia, że tak powiem) czy też te, które bywały używane przez armie i właściciel machnął takiego na militarny?
Re: pierwszy
podpuszczasz chyba* ?JarekK pisze:no nie mogłem sobie odmówić
co?
Norbert J. Zbróg
* przewalkowane w ankiecie "militaria"
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Re: pierwszy
no chciałem byc pierwszybert pisze:podpuszczasz chyba* ?JarekK pisze:no nie mogłem sobie odmówić
co?
Norbert J. Zbróg
* przewalkowane w ankiecie "militaria"
ale to, że gdzieś ktoś kiedyś to nikt tego nie będzie czytał - to trzeba napisać tu konkretnie i przykleić a i tak 50% tego nie przeczyta
Nareszcie cos dla mnie...
Mam nadzieję że ten dział będzie miał charakter bardziej (oleje, smary częsci odrestaurowywanie itp) bo na forach militarnych podjecie takiego tematu zazwyczaj kończy się na pierwszym poscie
Podziękowania dla Norberta
Pozdrawiam KAMILLO
Mam nadzieję że ten dział będzie miał charakter bardziej (oleje, smary częsci odrestaurowywanie itp) bo na forach militarnych podjecie takiego tematu zazwyczaj kończy się na pierwszym poscie
Podziękowania dla Norberta
Pozdrawiam KAMILLO
Ził 131 6X6
Ural 4320 6X6
Ural 375 D 6X6
Gaz 63 4X4
GSP-55 (gąska)
PTS-M (gąska)
Ural 4320 6X6
Ural 375 D 6X6
Gaz 63 4X4
GSP-55 (gąska)