złodziejstwo
Moderator: Albert_N
złodziejstwo
j.w.
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
rozładowaniu mojego wkurwieniaap4x4 pisze:O. K. Wziąłem udział w tej ankiecie, ale czemu ma ona służyć ?

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
- artur krzysztof wnorowski
-
- chiquito83
- chiquito83
-
-
dos dawno to bylo ....z 8 lat temu ...poszlo radyjko , radio zmieniarka ..........po wnikliwym przesluchaniu 3 zawodnikow z okolicy
zajmujacych sie .......... , i powiedzieli kto w tym maczal palce ,
znalezli sie winni reszty sie domyslcie
zajmujacych sie .......... , i powiedzieli kto w tym maczal palce ,
znalezli sie winni reszty sie domyslcie

Nissan GR - era motania
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...
Byłych "szczęśliwych" posiadaczy CB przyjeżdża do mnie wielu w celu szyby wstawienia. Jeszcze kilka lat temu takiego problemu nie było. Większość włamów była po radia samochodowe. Niestety szala zwycięstwa przechyla sie ostatnio na strone CB. Jedyne wyjście to za każdym razem wyciągać radio i zabierać ze sobą a antene chować tak , żeby oczy złodziejskie nie widziały. Sam tak robie i musze przyznać że jest to wysoce kłopotliwe, ale ceny szyb do niektórych terenówek i ich dostępność "od ręki" mobilizuje.
Discovery 300 Tdi
http://www.walbrzych4x4.pl/
http://www.walbrzych4x4.pl/
Moja rada - uczynić radio 'zniechęcającym wizualnie'. U mnie obydwa, zwykłe i CB, są poklejone izolacją (chociaż tego nie wymagają). Nadają im to wygląd szrotu, po za tym uniemożliwia rozpoznanie modelu po napisie (zwykłe - stare Sony, CB Alan 78+). Podobnie antena - połamał mi się plastik na cewce, więc jest zastąpiony izolacją termokurczliwą. Może niektórym wyda się to głupie, lub nie do przyjęcia (bo np. zaburzy sterylny wygląd kokpitu), ale jak na razie (tfu.. tfu..) działa, mimo że samochód całe lato jeździ ze 'szmatą', a czasami w ogóle bez dachu.
Pozdrawiam - Daniel (kiedyś YJ '91 2,5l, w planach co innego...)
-
-
-
-