Szyby do UAZ-a
Moderator: Student
Szyby do UAZ-a
Jak w temacie.
Szukam przednich klejonych szt.2 Może ktoś ma na zbyciu lub wie gdzie tanio kupić.
Szukam przednich klejonych szt.2 Może ktoś ma na zbyciu lub wie gdzie tanio kupić.
- Mercenaryy
-
- romanowicz_z3 car469b
- Mercenaryy
-
- romanowicz_z3 car469b
Re: Szyby do UAZ-a
Ostatnio kupiłem szybę hartowaną panoramiczną całkiem tanio. Ma to wytatuowane Segla a kosztowało niecałe 200 PLN klejonych nie widziałem...Hella_ pisze:Jak w temacie.
pozdrawiam
p.
Tzarrr!!
- romanowicz_z3 car469b
- Mercenaryy
-
Re: Szyby do UAZ-a
Bardziej zainteresowany jestem szybami dzielonymi , ale jak masz jakieś namiary to z góry dziękiromanowicz_z3 car469b pisze: Ostatnio kupiłem szybę hartowaną panoramiczną całkiem tanio. Ma to wytatuowane Segla a kosztowało niecałe 200 PLN klejonych nie widziałem...pozdrawiam
p.
- romanowicz_z3 car469b
- romanowicz_z3 car469b
cichy rzeszow pisze:Mam pytanie. Czy szybe nie dzielona mozna zamontowac do ramki starego typu? Bo moje sa strasznie porysowane , pasuje mi wymienic , ale przy wymiania na cala mozna tez pomyslec o zmianie wycieraczek.klucz13 pisze:Jedną bym znalazł a za klejonkę całą na przód dałem 210zeta z założeniem
Wymieniałem, pasuje bez problemu i widoczność jest naprawdę ekstra

Tzarrr!!
Gdzie tną taka szybę na wymiar??? Czy ona jest klejona???klucz13 pisze:no problem tną na wymiar i ma homologacje uszczelka pozostaje ta sama
http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
Pojedz do zakladu gdzie zajmuja sie szybami do aut, np. w Bialymstoku firma Jaan Auto Szyby - ul. Poleska, zaraz obok Auto-Gryfu. W taki zakladach, jesli zajmuja sie tez wkladaniem i cieciem to bardzo tanio wytna ci szybe (do uaza na przod np. z Przedniej Zukoskiej. Zaplacisz o wiele minej ...
Tak na marginesie to szyby w Auto-Gryfie (sklep z czesciami do uazow) to sa w wiekszosci wlasnie szyby ktore im wycina wspomniana firma, a oni sprzedja je jako orginalne radzieckie i oczywiscie duzp drozej
Tak na marginesie to szyby w Auto-Gryfie (sklep z czesciami do uazow) to sa w wiekszosci wlasnie szyby ktore im wycina wspomniana firma, a oni sprzedja je jako orginalne radzieckie i oczywiscie duzp drozej
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
- romanowicz_z3 car469b
BABCIA I pisze:1.Czy boczne "żukowskie" szyby wymagają zmiany ramki ? 250 za jedną stronę ? Czy to jest cena wraz z ramką ?
Wymagają wycięcia fragmentu nadstawki, a cena była chyba zaporowa bo im się nie chciało takowych szukać...
Jeżeli mnie instynkt nie myli to Władek już je do swojego "Evo W" założył

Tzarrr!!