Schowek na napoje
Moderator: Jerry
Schowek na napoje
Witam
Na srodku w Disco mam cos co sluzy za podstawke na kubek z kawa. Niestety cos sie popsulo i nie chce sie schowac a strasznie mnie to irytuje. Nie wiecie jak rozwiac ten problem?
Na srodku w Disco mam cos co sluzy za podstawke na kubek z kawa. Niestety cos sie popsulo i nie chce sie schowac a strasznie mnie to irytuje. Nie wiecie jak rozwiac ten problem?
Re: Schowek na napoje
Zalezy czy połamałes plastixy czy tylko sie zacielo. Tam sa takie gówniane plastikowe trybiki. Czy cos sie tam nie dostalo, spróbuj wciagnąc to do siebie troche zobacz do srodka czy cos nie blokuje.Wiedzmin pisze:Witam
@Ramzes, kolega grzecznie pyta a Ty odrazu przeklinasz i mówisz brzydkie słowa na J...

Wiemy..., naprawic trzeba,albo jechac do warsztatuWiedzmin pisze: Na srodku w Disco mam cos co sluzy za podstawke na kubek z kawa. Niestety cos sie popsulo i nie chce sie schowac a strasznie mnie to irytuje. Nie wiecie jak rozwiac ten problem?

kupić tabletki na uspokojenie - przestaniesz się irytować pierdołami(...) cos sie popsulo i nie chce sie schowac a strasznie mnie to irytuje. Nie wiecie jak rozwiac ten problem?

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
woda w kolanieSaphira pisze:Ale w kolanie ?Roch pisze:weź kij i walnij się w kolano - głowa od razu przestanie boleć" poszukaj jakichś wycieków.
cukier w kostkach...

- Broncosaurus
Można też przenieść drążek od diff locka w miejsce ręcznego i po sprawie. Może być wtedy cały czas wysunięty.
Discovery 300 Tdi
http://www.walbrzych4x4.pl/
http://www.walbrzych4x4.pl/
obróć wannę o 90 stopni i zamień ciepłą wodę z zimną 

- Gerappa
- Lokalizacja: Śląsk, chwilowo brak konkretnego namiaru... tu i tam, od Ameryki po Pekin
- Kontaktowanie:
chłopie wypie...ol to w cholere kup se napój na KP albo 2KP i wrzuć za siedzenie i po problemieWiedzmin pisze:Witam

jak sie nie chce schować to powiedz tak: zapałka zapałka dwa kije kto sie nie schowa ten kryje - może zadziałaWiedzmin pisze: i nie chce sie schowac a strasznie mnie to irytuje. Nie wiecie jak rozwiac ten problem?

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Hmm to juz widze skad taka ilosc postow u niektorych uzytkownikow. Wiem ze jestem tu nowy, ale raczej nie po to czyta sie forum, zeby sprawdzac docinki starych "wyjadaczy". Rozumiem, ze jest to pierdola, ale w wielu innych tematach jest tak ze rzeczowych porad jest moze 2 posty a docinek i watpliwego humoru jest tyle ze temat rozciaga sie na pare stron. Bez urazy, ale tak to widze patrzac na forum jako obserwator.
@Tarsus: takiego juz go kupilem czy jest polamane to nie wiem. Rozsuwa sie i wsuwa, ale nie chowa sie do srodka. Myslalem ze jest to popularna usterka:-) no ale skoro nie to zakleje bo mi to i tak nie potrzebne:)
@Tarsus: takiego juz go kupilem czy jest polamane to nie wiem. Rozsuwa sie i wsuwa, ale nie chowa sie do srodka. Myslalem ze jest to popularna usterka:-) no ale skoro nie to zakleje bo mi to i tak nie potrzebne:)
- chiquito83