wiesz lepiej od Adamabojach pisze:tak takMag69 pisze: nie utopili, tylko prawdopodobnie korba sie urwała, jeden tłok stoi i nie miało to nic wspólnego z woda.

Moderator: Kosiarz
to było do przewidzeniartrwoga pisze:wyniki bankietu :: wygrał Pasza , na ostatnim trawersie koło domku kufla![]()
UWAGAna stoliku na bankiecie leżał sobie mój telefon , ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszę o info , nokia cholera wie jaki model ze smyczą magamową i taka mini szeklą
![]()
Dzięki za zdjęciaMich pisze:Zapraszam do galerii z etapu V http://picasaweb.google.com/MichuGdynia ... y2008EtapV
bo suzus mial jebitna przewagedaniła pisze:tak syscy gratulują Suzusowi ale z tego co widzę Duńczycy prawie nie zmotanym Jimni'kiem wyciągnęli drugie miejsce! no i 3cie melex![]()
daniła pisze: ps: mucha a jak tam oceniasz swojego pilota?
daniła pisze:.... nie zmotanym Jimni'kiem
dobra moze ujmę to tak. mosty oryginały, wahacze też - tyle tylko widziałem - a tak sie składa ze robię teraz jimnika i troche poczytałem i widziałem - akurat te rzeczy to plastelinka (a świadczą o tym ceny tych części - most 2500zł wahacz 500-700) ze mu to wytrzymało....JW4 pisze:daniła pisze:.... nie zmotanym Jimni'kiem![]()
niezły żart i niezły "jajcarz" z Ciebie
miałem przed tomcatem podobnego jimnika i gwarantuje Ci, ze to nie byly oryginalydaniła pisze:dobra moze ujmę to tak. mosty oryginały, wahacze też - tyle tylko widziałem - a tak sie składa ze robię teraz jimnika i troche poczytałem i widziałem - akurat te rzeczy to plastelinka (a świadczą o tym ceny tych części - most 2500zł wahacz 500-700) ze mu to wytrzymało....JW4 pisze:daniła pisze:.... nie zmotanym Jimni'kiem![]()
niezły żart i niezły "jajcarz" z Ciebie
nietoperz pisze:
Miło mi to słyszećDrobne sprzeczki jak ta tuż przed metą ostatniego oesu to tylko wynik zmęczenia
Wdałem się w dyskusję z nadzieją że przyłożę moją cegiełkę aby impreza stała się lepsza... zwróciłem uwagę na pewne aspekty... a co do 5 dni, można sie oswoić z tą myślą...nietoperz pisze:a kolega kiedyś wspominał, że cała formuła Magamu i wogóle mu się nie podoba? chyba, że ze zmęczenia mam przywidzeniaLiroz pisze:Zdjęcia mówią same za siebie, ehh zmotam pasujące autko to będę chciał się przyłączyć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości