Pozdrawiam Filip
Moderator: Jerry
sbb pisze:trzeba miec odwage żeby tak o swojej dziewczynie powiedziećDamian pisze:moja partnerka pochodzi z Wołomina
generalnie jest brzydko strasznie
![]()
![]()
Damian pisze:generalnie jest brzydko strasznie, miasto niezadbane, ale mafii to ja nigdy nie widziałem...
Nienawidzę jeździć po wołominie. Brzydko a organizację ruchu i rozkład ulic projektował chyba Bezdennie Głupi Johnson...Damian pisze:moja partnerka pochodzi z Wołomina
generalnie jest brzydko strasznie, miasto niezadbane, ale mafii to ja nigdy nie widziałem...
ta zniewaga krwi wymagasbb pisze:trzeba miec odwage żeby tak o swojej dziewczynie powiedziećDamian pisze:moja partnerka pochodzi z Wołomina
generalnie jest brzydko strasznie
![]()
![]()
napęd 4x4 jest tylko po przekątnejPippo pisze:pytanie o 4x4 tyczyło się czy jest po przekątnej po dwa koła czy jakaś blokada centranlna jak pali zimą?
To w avatarze?EROW1 pisze:wypraszam sobie ja mam 2.5tdi 123 KM na manualu (tylko 1 rok robili z taką mocą potem przestawili na 113 ciekawe czemuCzosnek niedźwiedzi pisze:
To akurat łatwe - jest tylko 2.5 tdi do wyboru113 kucy w manualu, 122 w automacie (od '96 z sporo z EDC którego wszyscy będą zazdrościć
)
)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość