tanie opony
Moderator: Kosiarz
tanie opony
trzy dni temu byłem u teścia i znalazłem warsztat oponiarski z zajebistymi cenami oponek
nowe matadory 235/75/15 za cołaska 260 zł za szt razem z montażem to chyba dobra cena ?
czy ktoś może ma tańsze miejsce ?
zresztą ceny innych opon nowych SA równie atrakcyjne i tak na oko o 10% tańsze niż odpowiedniki na allegro a jeszcze dochodzi transport i montaż które tu są w cenie
tak że poleca m jakby co polecam mieści się to w Kurzętniku na trasie z Olsztyna do warszawy
nowe matadory 235/75/15 za cołaska 260 zł za szt razem z montażem to chyba dobra cena ?
zresztą ceny innych opon nowych SA równie atrakcyjne i tak na oko o 10% tańsze niż odpowiedniki na allegro a jeszcze dochodzi transport i montaż które tu są w cenie
tak że poleca m jakby co polecam mieści się to w Kurzętniku na trasie z Olsztyna do warszawy
był misiek II, long, 4M40 i niedlugo coś znowu będzie
skoro są tak tanie to warto sprawdzić z jakiego roku produkcji są
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
zadzwoń do nich, nie na wszystkie opony mają dobre ceny z tego co pamiętam jak kiedys szukałem.TomaszRT pisze:A BFG MT w tym rozmiarze po ile mają ?
Nie wiem w którym punkcie scood74 widział Matadory bo są dwa po dwóch stronach ulicy ..

1. tel:0 56 474 89 22 Kurzętnik, Sienkiewicza 29
2. tel:0 608 47 16 13 Kurzętnik, Sienkiewicza 28
mam 20km do nich, jak coś pisz na pw.
czaykowski pisze:zadzwoń do nich, nie na wszystkie opony mają dobre ceny z tego co pamiętam jak kiedys szukałem.TomaszRT pisze:A BFG MT w tym rozmiarze po ile mają ?
Nie wiem w którym punkcie scood74 widział Matadory bo są dwa po dwóch stronach ulicy ..
1. tel:0 56 474 89 22 Kurzętnik, Sienkiewicza 29
2. tel:0 608 47 16 13 Kurzętnik, Sienkiewicza 28
mam 20km do nich, jak coś pisz na pw.
ja byłem w tym punkcie który jest po prawej stronie drogi jak sie jedzie z brodnicy
zresztą te oba sklepy sa dwoch braci którzy sa pokłuceni z sobą podobno i konkuruja
co do cen to wszystkie oponki które mi pokazali w rozmiarze mnie interesującym były wyraźnie tańsze
co do roku produkcji to oczywiście 2008
mieli terz takie KUMHO fajne koreańskjie ATki które mam zreszta tera io chwale sobie i były za 290 zl za szt z montażem
był misiek II, long, 4M40 i niedlugo coś znowu będzie
Re: tanie opony
kiedyś miałem MATADORY, dokładnie to 2 tyg. zdjąłem ja dwa razy skrzyżowanie w zimie na nich przejechałem z wciśniętym hamulcem do dechy, ale teraz może coś się zmieniło.scood74 pisze:trzy dni temu byłem u teścia i znalazłem warsztat oponiarski z zajebistymi cenami oponek
GG 3597101 tel. 602-673-905
Re: tanie opony
Ale coś z tego wynika czy tak sobie piszesz ?goszen pisze:kiedyś miałem MATADORY, dokładnie to 2 tyg. zdjąłem ja dwa razy skrzyżowanie w zimie na nich przejechałem z wciśniętym hamulcem do dechy, ale teraz może coś się zmieniło.
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
jaki rozmiar??Jogi4x4 pisze:Ja dzisiaj odebrałem Goodyear-y Wranglery MTRy dałem 370zł za sztuke, nowiutkie, przesyłka gratis, myślę że się opłacało, oponki 2008r, najtańsze z tego modelu jakie znalazłem. Jestem z nich mile zaskoczony.
PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.