...mam dylemat ....NIE WIESZ GDZIE PYTAC PYTAJ TU
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
napęd terrano II 2.7tdi 98r
witam nie pisze nowego tematu aby nie śmiecić na forum szukałem ale nie znalazłem więc pytam tu; posiadam terrano II jak w temacie , ma sprzęgiełka automatyczne jak sądze bo nic sie nie daje przy nich przestawić i teraz sedno jak sprawdzić co niedziała przy załączaniu przodu dawałem troche dziś po łąkach na śniegu i stwierdziłem że przód nie ciągnie tył pięknie mieli a nawet kontrolka napędu zapala sie ( zielony taki symbol ) po włączeniu 4h lub 4l jak sprawdzić co padło samemu?
dzięki za podpowiedz pozdrawiam..

Re: napęd terrano II 2.7tdi 98r
Strona Główna -> Jazda w terenieerp. pisze:witam nie pisze nowego tematu aby nie śmiecić na forum szukałem ale nie znalazłem więc pytam tu; posiadam terrano II jak w temacie , ma sprzęgiełka automatyczne jak sądze bo nic sie nie daje przy nich przestawić i teraz sedno jak sprawdzić co niedziała przy załączaniu przodu dawałem troche dziś po łąkach na śniegu i stwierdziłem że przód nie ciągnie tył pięknie mieli a nawet kontrolka napędu zapala sie ( zielony taki symbol ) po włączeniu 4h lub 4l jak sprawdzić co padło samemu?dzięki za podpowiedz pozdrawiam..
temet przyklejony
"Sprzęgiełka - principles"
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=12439
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
- Zientas
-
- Kontaktowanie:
Powiedzcie mi drodzy koledzy, bo szukam krótkiego GRY60 2.8 TD, czy szukać już auta z nowszą głowicą z roczników 96-97. Czy też te różnice są na tyle niewielkie, że nie warto szukac nowszego rocznika? Słyszałem, że nowsza głwica jest "cichsza" i auto pali trochę mniej. Jak to jest w praktyce?
Trailblazer EXT 2002 (był: SAMURAI 1.3i `90, DURANGO 4.7 V8 `03)
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Nie wiem o co chodzi im z ta regulacja, ale sam mam takie http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/123/553.html , dostene rowniez w IC, i regulacja normalnie dziala.iskra69 pisze:w JC Auto nie mają sterowanych elektrycznie , gdzie jeszcze szukać ?.
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Beda pasowac, bo sama regulacja nie jest w reflektorze a na osobnej ramce.iskra69 pisze:Czy mam rozumieć , że zarówno te z IC i te z forumowego sklepu będa mogły być sterowane elektrycznie , imam pytanie czy można kupić same lustra bez szkieł ?.
Samych luster chyba nie kupisz, bo to jest cale kompletne szklo. Zreszta za taka cene to chyba byloby to bezsensu.
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

Centralny zamek
Witam.
Patrol GR 3.0D SE, czy centralny z kluczyka odblokowuje tylko drzwi od strony kierowcy?
U mnie tak jest i jest to troche denerwujace.
Patrol GR 3.0D SE, czy centralny z kluczyka odblokowuje tylko drzwi od strony kierowcy?
Spokój ponad gniewem.
Honor ponad nienawiścią.
Siła ponad strachem.
Honor ponad nienawiścią.
Siła ponad strachem.
http://www.allegro.pl/item488397801_sno ... _road.html
czy taki snorkel bedzie git ?
nie dawno temu kupilem parcha i mam 700zł na ulepszenie
dobry wybór to bedzie ?
czy taki snorkel bedzie git ?
nie dawno temu kupilem parcha i mam 700zł na ulepszenie
dobry wybór to bedzie ?
Suzuki Samurai lift +3" koła 31" na sprzedaż
Jeep WG - wycieczkowóz
Jeep WG - wycieczkowóz
-
- jestem tu nowy...
krasnalek w parchu norma ale w t2 to nie wiem
jeszcze jedno pytanie z mojej str.
gdy jadę moim parchem to gdy najadę trochę szybciej na jakąś dziurę to słyszę charakterystyczne "dup" tak jakby coś z prawej strony z przodu dobijało, tylko nie jestem pewien czy to się dzieje jak zawiecho dobija czy odbija
patrzałem tam ale nie za bardzo wiem co to może być
jeszcze jedno pytanie z mojej str.
gdy jadę moim parchem to gdy najadę trochę szybciej na jakąś dziurę to słyszę charakterystyczne "dup" tak jakby coś z prawej strony z przodu dobijało, tylko nie jestem pewien czy to się dzieje jak zawiecho dobija czy odbija
patrzałem tam ale nie za bardzo wiem co to może być
Suzuki Samurai lift +3" koła 31" na sprzedaż
Jeep WG - wycieczkowóz
Jeep WG - wycieczkowóz
redin pisze:takie pytanie
czy jadąc po czarnym moge miec zapięty przód ? 4H w parchu ?
Masz kolego lekturke. http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=12439 (Nie mozna) pzdr !.
Patrol GR Y60 
OME 2'', Tabor 9K by Warn, BFG A/T

- wojtek_kom
-
Re: Centralny zamek
Naciśnij drugi razTom2130 pisze:Witam.

Nissan-y
- wojtek_kom
-
Podniesiesz. Tyle ze to taka metoda na "odwal sie". Cena niska ale nie poplaca. Poza tym jesli chcesz usprawnic auto w jezdzie w terenie to wypadaloby przy podlozeniu podkladek wymienic amorki w celu uzyskania lepszego wykrzyzuredin pisze:cos czuje ze to mój ulubiony temat bedzie![]()
sorka ze post pod postem ale next pytanie:
czy poprzez podłożenie podkładek pod sprężyny podniesie sie parch jako tako ? kumpel poprzez podłożenie podkładek w xj podniósł go dosyć
Patrol GR Y60