Abo pisze:
Nie mam czasu na żadne samodzielne przeróbki samochodu choć na mechanice się znam ale ogólnie, więc potrzebuję kupić już gotowy albo zlecić fachowcowi przeróbki - zawieszenie (sprężyny, amory), zderzaki, wyciągarka, lepiej 2, bagażnik, sprzęgło spiekowe i takie tam co potrzebne. Wygląd dla mnie też ważny, więc najchętniej kupię samochód zakonserwowany i lakierowany w całości, oponki 35". długie Patrol lub Pajero. Chciałbym się zmieścić w 50 tys.
pozdrawiam,
Abo
Znajdź warsztat w swojej okolicy, (pomocy szukaj opcją szukaj na tym forum) kup samochód nie zmotany i rób go po kolei i wyposażaj w to co Ci potrzebne. 2 wyciągarki, sprzęgło spiekowe itp itd nie będą Ci potrzebne od razu przecież.
A jak nawet chcesz od razu zrobić wypas bo kasa Cię swędzi - też kup zwykły samochód i wyposażaj go po kolei i rób po kolei. Ja tam do filmy Extrem nie mam nic, ale na 100% za tą samą cenę (albo mniejszą) zrobisz sobie samochód bardziej pod siebie. I wszystko będziesz miał nowe i takie jak chcesz. Poza tym jak chcesz 2 winche, to i pewnie oponki MT a nie AT jak w tym aucie byłyby lepsze. Więc i tak musisz zmieniać.

No ale to tylko moje (i zapewne 99,99% użytkowników tego forum) zdanie
Mam jeszcze jeden pomysł na wydanie nadmiaru kasy.
Szukam sponsora na Y61, którego chcę kupić na wyprawówkę
Wesołych Świąt