czy sprzet fajny? no zle nie wyglada, ale w zasadzie to chyba kompletnie nieprzydatny do niczego tak naprawde

co tam zakupiles ciekawego?
Moderator: Student
Fajny: tzn dość dokładnie wykonany... i bez partactwa... wygląda faktycznie na bulwarkawupasek pisze:dawaj do mnie
czy sprzet fajny? no zle nie wyglada, ale w zasadzie to chyba kompletnie nieprzydatny do niczego tak naprawde![]()
co tam zakupiles ciekawego?
... Ja tam ocniam MWB z perspektywy poprzednich lat.... swojego czasu zdarzały sie prawdziwe okazy... przynajmniej z motocykli.... teraz już lipa... na całym MWB ze dwa cymbały, jakaś zmota wanderrera... i nic ciekawego...Darek pisze:ja byłem dopiero pierwszy raz na moto weteran bazarze i powiem że było fajnie, spotkałem kolegów i widziałem dużo ciekawych rzeczy. Ogólnie było
trzeba bylo nie pic tego soczku ..marcin-gaz pisze:przyłączam sie do opini JaFuzza
Moto bajzel robi się coraz bardziej bajzelowaty.
Mniej staroci aut więcej jednosladowego szrotu![]()
zawsze sie cos znajdzie jak potrzeba ale kiedys jakoś klimatycznie bardziej było i wogóle......
........a może faktycznie sie opatrzyło, jestem na kazdym i moze trza przerwe zrobić
U mnie to odwrotnie działa... ja jak napatrze sie na KS750 Sacharki.... to doła łapię ... że mnie nigdy stać na nią nie będzie .....marcin-gaz pisze:jedyne co jest pozytywnego to że jak nawet dopada mnie rezygnacja przy aucie to na takim MWB popatrze na całe autka, sprawne i ładne to zaraz wieczorem nie moge usnąć i juz kombinuje co i jak do przodu pchnąć i co znowu zmotać.
taki mały pozytyw
nigdy nie mów nigdyJaFuzz pisze: U mnie to odwrotnie działa... ja jak napatrze sie na KS750 Sacharki.... to doła łapię ... że mnie nigdy stać na nią nie będzie .....
hehehe tak bywa... wiem... jak z panną kupowaliśmy mieszkanko to się tak zastanawiałem czy byłbym w stanie wydać tę kasę co wydajemy na zakup kawalerki na zakup Saharki... kwota porównywalna: 80kPLN ... i chiba jednak nie....Darek pisze: nigdy nie mów nigdy![]()
ja też mśłałem że już motocykla nie kupie a kupiłemw prawdzie nic rewelacyjnego ale zawsze coś
pomału się wyremontuje i bedzie do kolekcji ruskich sprzętów
hehehe ale co tam jak już mam marzyć to na całego... taki ładnie wyremontowany... i kompletnyMOC pisze:na pocieszenie powiem ci ze nie jest az tak drogo, kolega ma do sprzedania za jedyne 14 K EURO
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości