mocowania lusterek
Moderator: Student
mocowania lusterek
Potrzebuje mocowania lusterek, poprzednie sie do niczego nie nadawałyu i były ch...owo zamocowane. Tak więc robie wszystko od nowa, lusterka już patrzyłem i od lublina wydają się rozsądne, tylo musze je do czegoś przymocować ( od lublina odpada)
Najbardziej by mi odpowiadało coś takiego:
http://www.rajdy4x4.pl/samochody/gazik/ ... kuba01.jpg
Ktoś wie od czego takie lub podobne????
P.S. jak wysoki jest mandat za jeżdżenie po lesie???
Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
P.S. jak wysoki jest mandat za jeżdżenie po lesie?
To zależy od lasu - jak cię złapią na terenie lasów państwowych - to raczej może być spoko, chyba że rozjechałeś szkółkę sosenek, Wysokie mandaty - z sądem grodzkim włącznie - dostaje sie za Parki - narodowe itp, rezerwaty i otuliny.
To zależy od lasu - jak cię złapią na terenie lasów państwowych - to raczej może być spoko, chyba że rozjechałeś szkółkę sosenek, Wysokie mandaty - z sądem grodzkim włącznie - dostaje sie za Parki - narodowe itp, rezerwaty i otuliny.
Trooper. Isuzu Trooper.
najlepiej to nie dać się złapać. W moim rejonie to dość trudne gdyż leśniczy po lesie się porusza Yamaha enduro
taki cwaniak
Ale zawsze można się dogadać
teraz w lesie to trzeba jeszcze uważać na grzybiarzy
a te wysięgniki do lusterek to te małe stary też maja takie. Ja do swojego sam sobie dorabiałem z rurek

Ale zawsze można się dogadać

teraz w lesie to trzeba jeszcze uważać na grzybiarzy

a te wysięgniki do lusterek to te małe stary też maja takie. Ja do swojego sam sobie dorabiałem z rurek
Ostatnio zmieniony pt paź 01, 2004 9:47 am przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
Gazy 69
Re: mocowania lusterek
Uchywty i lusterka sa od Stara.luk pisze:Potrzebuje mocowania lusterek, poprzednie sie do niczego nie nadawałyu i były ch...owo zamocowane. Tak więc robie wszystko od nowa, lusterka już patrzyłem i od lublina wydają się rozsądne, tylo musze je do czegoś przymocować ( od lublina odpada)
Trzeba tylko wyklepac blaszki mocujace bo sa profilowanie, przystosowane do drzwi starowskich.
Aha i nie przykrecaj do drzwi tylko do karoserii.

Z drugiej strony mozesz wykozystac dziury od mocowania szperacza.
Disco 300 ES
hej,
ja rozumiem tych co maja prywatne lasy, bo sam mam i musze powiedziec, ze zrobili mi ludzie maly parking i teraz musze linke stalowa wozic jak jade do lasu:D
chyba sie dziwia jak potem widza swoje auto na drodze kolo lasu
p.s. i zeby mi zaden lasu nie oral bez pozwolenia:P
pozdr
jose
ja rozumiem tych co maja prywatne lasy, bo sam mam i musze powiedziec, ze zrobili mi ludzie maly parking i teraz musze linke stalowa wozic jak jade do lasu:D
chyba sie dziwia jak potem widza swoje auto na drodze kolo lasu

p.s. i zeby mi zaden lasu nie oral bez pozwolenia:P
pozdr
jose
UAZ.Sexy technology.
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504