Harley pisze:Witam, ponieważ nie wiem gdzie pytać bez nowego wątku , więc pytam tu...
Jakie felgi polecacie do patrol longa 4,2 , przeznaczonego pod lift 2 zawiesia + może 2 na budzie.
Chodzi mi o dobrą przyszłościwą felgę do kół MT 33x10,5 lub 12,5 . Rozumiem ,że '15 ale w tym momencie raczej interesuje mnie jakiego wybrać producenta? Sorry za banalność pytania, ale tematu jako takiego nie znalazłem.
Aha i może od razu dodam pytanie:
Czy w Patrolu , gdy rejestrujemy hak , nie powinien być jeden kierunkowskaz zamontowany na błotniku (widoczny z boku )?
No to kolego trafiłes jak śliwka w kompot
ciekaw jestem co tobie szanowne gremium odpisze(moze uda sie coś konkretnego)
sam jestem zainteresowany takim tematem (będę śledził i czytał b.dokładnie)
Ale czasami nie zakładaj nowego wątku bo ci napiszą ,że thema biliony razu wałkowany od 5lat i naucz sie posługiwać wyszuliwarką
Ja bym nie zaryzykował ALE CÓZ ZROBIĆ.............
pozdrowionka
ps.
mogę jedynie tobie podpowiedzić,że w przypadku gdy pojazd cięgnie za sobą przyczepe(w przepisach jast dokładnie napisane o jaką przyczepę chodzi wymiary i dmc itd. pewnie są tam jeszcze jakieś wyjątki ale przecież nie o to chodzi ) musi być wyposażony w dodatkowy kierunkowskaz boczny.
A teraz kilka słów do ojca prowadzącego (A .... ci w ....) text bardzo przydatny ne forum
GR Y61