Marek D. pisze:Insynuacje, że coś je łączy to tak, jak mętne wyjaśnienia ciężarnej szesnastolatki oparte o teorię dzieworództwa

Moderator: Albert_N
Marek D. pisze:Insynuacje, że coś je łączy to tak, jak mętne wyjaśnienia ciężarnej szesnastolatki oparte o teorię dzieworództwa
Ostatni, który się do tego przyznał musiał do interesu dołożyć gwiazdę, trzech króli i aniołkimatys pisze:w jakim sensie się zajmować?
że niby przyznawać się, że jest się sprawcą dzieworódzctwa?
Marek D. pisze:Ostatni, który się do tego przyznał musiał do interesu dołożyć gwiazdę, trzech króli i aniołkimatys pisze:w jakim sensie się zajmować?
że niby przyznawać się, że jest się sprawcą dzieworódzctwa?Matys- karwa - to nie twoja liga - Ty się lepiej trzym tradycji
![]()
![]()
pfffMarek D. pisze:Ostatni, który się do tego przyznał musiał do interesu dołożyć gwiazdę, trzech króli i aniołkimatys pisze:w jakim sensie się zajmować?
że niby przyznawać się, że jest się sprawcą dzieworódzctwa?Matys- karwa - to nie twoja liga - Ty się lepiej trzym tradycji
![]()
![]()
matys pisze:
pfff
nie takie rzeczy się po pijaku robiło
btw znam jedną taką co to się też zapyliła będąc dziewicą
No jak inne rzeczy u ciebie takie tyciematys pisze:ja w tym palców nie maczałem
innych rzeczy też nie
Wchodząć aktualnie w temat2Kółka pisze:Kurde, nawet się tematu trzymamy, wszak tytuł brzmi :"kontrolka od blokady ciągle świeci".![]()
![]()
![]()
Nie przesadzajmy - rzeczowi jesteśmyKrzysiek-74 pisze:Wchodząć aktualnie w temat2Kółka pisze:Kurde, nawet się tematu trzymamy, wszak tytuł brzmi :"kontrolka od blokady ciągle świeci".![]()
![]()
![]()
, też mnie taka myśl naszła
![]()
CZUJNIK ZA MAŁYKrzysiek-74 pisze:No jak inne rzeczy u ciebie takie tyciematys pisze:ja w tym palców nie maczałem
innych rzeczy też nie![]()
No i problem ze ZWARCIEM, wyjaśnionyMarek D. pisze:Nie przesadzajmy - rzeczowi jesteśmyKrzysiek-74 pisze:Wchodząć aktualnie w temat2Kółka pisze:Kurde, nawet się tematu trzymamy, wszak tytuł brzmi :"kontrolka od blokady ciągle świeci".![]()
![]()
![]()
, też mnie taka myśl naszła
![]()
![]()
Poza tym padła tu już wyczerpująca odpowiedź o tu"że palcem pokarzę"
CZUJNIK ZA MAŁYKrzysiek-74 pisze:No jak inne rzeczy u ciebie takie tyciematys pisze:ja w tym palców nie maczałem
innych rzeczy też nie![]()
![]()
Aaaa, jak ROZWARCIE, to musowo w nowym wątkumatys pisze:a problem z ROZWARCIEM?
NIE ZMIENIAJ TEMATU I OCZU NIE MYDLmatys pisze: Ale ale, smarowaniem i uciskiem można powiększać również rozwarcie
Kiedyś w TV, leciał jakiś serial o weterynarzach. Może z niegoMarek D. pisze:Weterynarię gdzie kończyłeś?![]()
![]()
chyba nieKrzysiek-74 pisze:Kiedyś w TV, leciał jakiś serial o weterynarzach. Może z niegoMarek D. pisze:Weterynarię gdzie kończyłeś?![]()
![]()
![]()
![]()
Marek D. pisze:chyba nieKrzysiek-74 pisze:Kiedyś w TV, leciał jakiś serial o weterynarzach. Może z niegoMarek D. pisze:Weterynarię gdzie kończyłeś?![]()
![]()
![]()
![]()
- tam takich zabiegów nie pokazywali - choć muszę przyznać że opis zabiegu fachowy mu wyszedł
![]()
Ta. Tylko, że MY, ani na chwilę, nie ZBOCZYLIŚMY z tematuMarek D. pisze:Chyba wisimy modowi wyjaśnienie -
Powiązanie tego ze świeceniem kontrolki blokady wyjaśniliśmy już wcześniej, ale w przypadku jakichkolwiek wątpliwości, nasze wyjaśnienie możemy uszczegółowić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości