Atak Dyskotek w W-wie - popsuliście wszystko....
Moderator: Jerry
- amster123
- Kontaktowanie:
Atak Dyskotek w W-wie - popsuliście wszystko....
Najpierw się przywitam...
A teraz do rzeczy.
Trzy miesiące się zastanawiałem czy sprawić sobie Dyskotekę czy Pajero II
Forum przeczytałem od deski do deski...
Serce chciało Disco, rozum podpowiadał Pajero.
Wczoraj rozum zwyciężył - KUPUJĘ PAJERASA
Rano jadę sobie do pracy
1-e Disco na lubelskiej koło Otwocka wesoło mignęło w blasku wschodzącego słońca - e tam myślę sobie i tak Pajero
2-gie przed Aninem stoi sobie na poboczu, 3-cie na WD pogina wisłostradą na Bielany. Zaczynam być zły, odwracam wzrok w Stronę wisłostrady - na światłach przy Sanguszki 4 i 5-y mruga do mnie okienkami dachowymi znad plaskaczy. 6-y na parkingu na Broniewskiego przechwala się wyprawowymi naklejkami. Powrót na Pragę i znowu na wisłostradzie 7-a wredota na WF nie daje się wyprzedzić. Potem jeszcze 8-y na Motorowej, 9-ty pod promenadą. 10-y na KR (specjalnie przyjechał?) na motorowej jak sobie spokojnie czekałem po pracy na żonę.
I znowu nie wiem co robić...
(tylko nie mówcie żebym szukał patrola)
A teraz do rzeczy.
Rano jadę sobie do pracy
1-e Disco na lubelskiej koło Otwocka wesoło mignęło w blasku wschodzącego słońca - e tam myślę sobie i tak Pajero
2-gie przed Aninem stoi sobie na poboczu, 3-cie na WD pogina wisłostradą na Bielany. Zaczynam być zły, odwracam wzrok w Stronę wisłostrady - na światłach przy Sanguszki 4 i 5-y mruga do mnie okienkami dachowymi znad plaskaczy. 6-y na parkingu na Broniewskiego przechwala się wyprawowymi naklejkami. Powrót na Pragę i znowu na wisłostradzie 7-a wredota na WF nie daje się wyprzedzić. Potem jeszcze 8-y na Motorowej, 9-ty pod promenadą. 10-y na KR (specjalnie przyjechał?) na motorowej jak sobie spokojnie czekałem po pracy na żonę.
http://amster4x4.blogspot.com
CAMP4X4 - Małe Jodło
CAMP4X4 - Małe Jodło
Re: Atak Dyskotek w W-wie - popsuliście wszystko....
widzisz jak dobrze tak to byś stał z nimamster123 pisze: 2-gie przed Aninem stoi sobie na poboczu

kup jepa

LR Rendzi stajla 

ale bez wyciagarki bo im się te liny same o drzewa zawijająTRAWOLT pisze:widzisz jak dobrze tak to byś stał z nimamster123 pisze: 2-gie przed Aninem stoi sobie na poboczu![]()
![]()
kup jepa![]()

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Kupujesz fure dla siebie czy aby sie pokazać? do jazdy wziołbym Dicho ale by podkreslic swa wyjatkowosc (no bo jak to tak kupic samochód który jest popularny)amster123 pisze:Najpierw się przywitam...
A teraz do rzeczy.
Rano jadę sobie do pracy
1-e Disco na lubelskiej (...) 10-y na KR (specjalnie przyjechał?) na motorowej jak sobie spokojnie czekałem po pracy na żonę.
kup sobie ARO - jeżdzi tego z 10 egz w Polsca ( mówie o 244 ANT-M4 w rękach prywatnych)

a może mało jest pajero II bo nikt tym jeżdzić nie chce??

Albo Suzuki albo NIC - reklama nie kłamie uwierz REKLAMIE
!

Viki 1,6 JLX 8v
kinder pisze:Albo Suzuki albo NIC - reklama nie kłamie uwierz REKLAMIE!
![]()
![]()

PS a przywitałeś się na "suzuki" ?
‘Nie jestem panem waszych sumień’ Zygmunt II August
"..to ja poprosze 2 razy nic.."kinder pisze:Albo Suzuki albo NIC - reklama nie kłamie uwierz REKLAMIE!
![]()
![]()

Mistrzow uprasza sie o spokoj
- amster123
- Kontaktowanie:
Właśnie fajnie, że jeździ tego coraz więcej - ale taka eskalacja - to musiał być palec boży...
A do pokazania się to mam TROOPERA
Suzi za małe, ARO za hmmmm.... o wiem ekstremalne
A MISIUBUZI miało być bo od zawsze mam japończyki - akurat jedynej słusznej marki spod znaku plejad, ale zawsze japończyki.
Pozdrawiam całą dziesiątkę, która mnie przekonała, że Disco i tak jest najpiękniejsze - takie dostojne.
A do pokazania się to mam TROOPERA

Suzi za małe, ARO za hmmmm.... o wiem ekstremalne
A MISIUBUZI miało być bo od zawsze mam japończyki - akurat jedynej słusznej marki spod znaku plejad, ale zawsze japończyki.
Pozdrawiam całą dziesiątkę, która mnie przekonała, że Disco i tak jest najpiękniejsze - takie dostojne.
CAMP4X4 - Małe Jodło
CAMP4X4 - Małe Jodło
tybero pisze:"..to ja poprosze 2 razy nic.."kinder pisze:Albo Suzuki albo NIC - reklama nie kłamie uwierz REKLAMIE!
![]()
![]()

...
- Igor V8
-
Nawet nie zamierzam nic napisaćamster123 pisze: (tylko nie mówcie żebym szukał patrola)

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- Igor V8
-
Tak tak .... oczywistość oczywistaamster123 pisze: że Disco i tak jest najpiękniejsze - takie dostojne.

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

Kup Jeepa......

Suzuki jest spoko....kinder pisze:Albo Suzuki albo NIC - reklama nie kłamie uwierz REKLAMIE!
![]()
![]()

Na breloczek do kluczyków od Patrola...

To samo pewno stoi u misaków tylko w odwrotnym kontekście.
Co ja ci bedę podpowiadał. Ja już od jakiegoś czasu jestem po ciemnej stronie Lorda Rovera szszszszsz.

Co ja ci bedę podpowiadał. Ja już od jakiegoś czasu jestem po ciemnej stronie Lorda Rovera szszszszsz.

"Świat bez kobiet jest jak ogród bez kwiatów. Łatwiejszy do utrzymania"
D3 ,Y60+PTO+35``
D3 ,Y60+PTO+35``
Koszt paliwa przy utrzymaniu terenowki to jakis maly procent ale... Spalanie na trasie D1 300 w manualu przy szybkosci przelotowej 90-100/h = 8l/100km. W D2 9/100. W Pajero szort 11/100 long 12/100. Do rozwazenia.
Dzień Dobryamster123 pisze:Najpierw się przywitam...

no prosze ledwo się przywitał i już kłamieamster123 pisze:Forum przeczytałem od deski do deski...

jak mozna przeczytać od deski do deski skoro jedna deska została wycięta, a druga skrócona, przy wymienie skryptów forum

Ja jak kupiłem Discovery to wczesniej widziałem tylko kilka w Warszawie, że o defach nie wspomnę.amster123 pisze:I znowu nie wiem co robić...
Jak już się kupi to wtedy człowiek dopiero zauważa markę i wychodzi na to, że co zakręt do Disco

Tak będziesz miał z każdym samochodem - kupić Aro - będziesz zauważał każde Aro

A co do wyboru, to jezeli będzie to Twój jedyny samochód w rodzinie, to oprócz pytania serca i rozumu spytaj jeszcze żonę odbywając z nią jazdę próbna i eLeRem i pajero.

pozdrawiam
p.
Defender`98
A dzień dobry!
Bez przesady z tym zalewem Warszawy przez Dyskoteki. Wczoraj pod moją praca widziałem tylko dwie. Jedna stała na Jerozolimskich 101 a druga, na przeworskich numerach i z nalepą rajdy4x4, stała na parkingu nad WKD W-wa Śródmieście. Po 17-stej już ich nie było. Dzisiaj rano też ich nie było. Ergo ataku nie ma
Bez przesady z tym zalewem Warszawy przez Dyskoteki. Wczoraj pod moją praca widziałem tylko dwie. Jedna stała na Jerozolimskich 101 a druga, na przeworskich numerach i z nalepą rajdy4x4, stała na parkingu nad WKD W-wa Śródmieście. Po 17-stej już ich nie było. Dzisiaj rano też ich nie było. Ergo ataku nie ma

- amster123
- Kontaktowanie:
Bo za tobą nie jeżdżą specjalnie....sla66 pisze:Ergo ataku nie ma
Żona chyba zostaje przy Subaru, ew rozważa krótkie Pajero
CAMP4X4 - Małe Jodło
CAMP4X4 - Małe Jodło
Jeśli ktoś szuka rzadkiego auta, to Alfa Crosswagon, którą jeździłem została sprzedana na Śląsk, więc jest ich w Stolicy już o połowę mniej 
Kyron też jest nie często spotykany, swojego trzymam pod ziemią, by się nie rzucał w oczy
Ale mimo to uważam, że Disco nie traci na atrakcyjności
, bo występuje w naturze, choć przyznam, że widuję przynajmniej 2 dziennie (innego Kyrona raz na 2 tygodnie, a Crosswagona co 2-4 miesiące)

Kyron też jest nie często spotykany, swojego trzymam pod ziemią, by się nie rzucał w oczy

Ale mimo to uważam, że Disco nie traci na atrakcyjności

Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
Bo często jeżdżę "w"amster123 pisze:Bo za tobą nie jeżdżą specjalnie....
harakiri pisze:Koszt paliwa przy utrzymaniu terenowki to jakis maly procent ale... Spalanie na trasie D1 300 w manualu przy szybkosci przelotowej 90-100/h = 8l/100km. W D2 9/100. W Pajero szort 11/100 long 12/100. Do rozwazenia.
to moje je popsute bo z 12/100 nie chce zejść

A tak na marginesie to wiesz disco to taki rolex w motoryzacji

Wiec jak masz dyskoteke to jestes bogaty gośc -pamietaj
TEAM FX -a tera to ja pier......jade na ryby 

6-sty na parkingu to jaaaaamster123 pisze:Najpierw się przywitam...
A teraz do rzeczy.
Rano jadę sobie do pracy

KOJAK (Wertep Klub Wawa)
Myślami GAZ-ers, były dwa GIEZ-y, Disco 200TDI a teraz jest WJ 2,7CRD
Myślami GAZ-ers, były dwa GIEZ-y, Disco 200TDI a teraz jest WJ 2,7CRD

A się zastanawiałem , gdzie się z "Goja" przestawiłeś.Kojak pisze:6-sty na parkingu to jaaaai nie zamieniłbym Disco na nic innego