Jestem w głębokim szoku to, co zrobiła firma Garmin a tym bardziej, że 278 to nie tani sprzęt!!!

Moderator: Albert_N
Takie rzeczy zalatwiam nie ruszając dupy z fotela ( skórachiquito83 pisze:bo do serwisow trzeba miec podejscie, klucz13 by pojechal, zrobil im awanture to by mu kazali spadac
z tym dlubaniem w nosie to trzeba uwazac, dzisiaj gdy pichcilem w kuchni i mialem cale rece w ostrej papryce to zapomnialem o tym i wsadzilem palucha w nochala, piecze mnie do tej pory choleraklucz13 pisze: Takie rzeczy zalatwiam nie ruszając dupy z fotela ( skóra) przez telefon
bo odkąd ten wynalazek Grahama Bella upowszechnił się to jest to jeden z najlapszych środków do komunikacji między ludzkiej a i podczas rozmowy można w nosie podłubać i gilami się pobawić
W czasie sikania pod wiatrleon zet pisze:Ty się ciesz, że się za ptaka nie złapałeś
tego z forum?leon zet pisze:Ty się ciesz, że się za ptaka nie złapałeś
przynajmniej by się zarumieniłNahen pisze:Nastęnym razem do gotowania ubierz jakieś slipy coby kiedyś go przez pomyłkę na patelnię nie wrzucić z cebulką![]()
Ja też byłem w szoku jak mi trzy razy wymieniali model 860t a potem nawet na 865t na nowewołynka pisze:[...]Zawiozłem ustrojstwo to salonu gdzie kupiłem z prośba o wgranie programów i sprawdzeniu, co jest grane. [...] Teraz SZOK![]()
![]()
, bo goście z salonu przez telefon informują, że mam przyjechać, bo dostałem nówka sztuka [...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość