Czy ktoś oglądał tego Nissana?
Moderator: Kosiarz
Re: Czy ktoś oglądał tego Nissana?
Aha, i znam kogos kto chce sprzedac 3.0, zapytam za ile?
Daj namiary na PW.
Daj namiary na PW.
Nissan Patrol
- Trzebież4x4
-
ciekawy
[/quote]
Okazja
kupuj
[/quote]
Polecam
normalny partol nie jezdzony w terenie!! 
Najtanszy na alledrogo:)[/quote]
A dojedzie do swietokrzyskiego??
[/quote]
na lawecie dojedzie

Okazja

Polecam

Najtanszy na alledrogo:)[/quote]
A dojedzie do swietokrzyskiego??

na lawecie dojedzie

Mam jeszcze jednego na oku ;p http://moto.allegro.pl/item592953730_ni ... di_gr.html , dzwonilem do tego goscia z wczesniejszego ogloszenia z allegro z mojego pierwszego postu. Oczywiscie nie ma zielonego pojecia czy silnik byl wymieniany a obecnie z usterek to mu sie swieci lampka od hamulca recznego wiec pewnie ma starte klocki lub za malo plynu hamulcowego..... 

Ładny środek. Nie ma tego obleśnego pseudo drewna. Ale ze te pinionchy to już gu4 się znajdują. A bodajże od 2004 miska w 3.0 ma 8 litrów pojemnosci miast 5.
tel: 600298546
Gosc twierdzi ze ten jego model ma juz powiekszona miche olejowa .A z ceny zawsze mozna zejsc i cos wynegocjowac. Pytanie tera cz rzeczywiscie to auto ma powiekszona miske olejowa czy nie. Wracajac do tego ze mozna za te pieniadze kupic 2004 rocznik.Cieko.Od chyba 4-5 miesiecy sledze all i otomoto i malo jest aut za taka cene z rocznika 2004 ;/ sa drozsze
Nie jestem na 100% pewien, ale miedzy 2002 a 2003 byly montowane wieksze miski olejowe, takze na bank Y61 po liftingu mam wieksza miske olejowa. Ja miałem Y61 po liftingu 2003 r, tam była juz miska po zmianach. Jak 2004 rok to cena jest ok, pod warunkiem dobrego stanu technicznego. Zabierz ze soba kogos kto sie zna na patrolach albo uderz do serwisu.
A co do tego patrola powyzej, to przebieg raczej mało realny

Nissan Patrol
Na przebiegi wogole nie patrze IMHO 90 % aut uzywanych ma cofane liczniki ;/ bardziej liczy sie realny stan. A auto to rocznik 2003. Moze uda mi sie pojechac w weekend zobaczyc a jak nie to dopiero w tygodniu. Ciekawe czy jezeli autko bedzie godne uwagi ile da sie naciagnac cene ;psebson pisze:Nie jestem na 100% pewien, ale miedzy 2002 a 2003 byly montowane wieksze miski olejowe, takze na bank Y61 po liftingu mam wieksza miske olejowa. Ja miałem Y61 po liftingu 2003 r, tam była juz miska po zmianach. Jak 2004 rok to cena jest ok, pod warunkiem dobrego stanu technicznego. Zabierz ze soba kogos kto sie zna na patrolach albo uderz do serwisu.
W dobie kryzysu i przy cenie powyzej 50tys mozna pare tysiaków uhandlowac?!
Ale to tez zalezy do własciciela auta
jak bardzo mu zalezy na sprzedazy...
Ale to tez zalezy do własciciela auta

Nissan Patrol
No dzisiaj widziałem takiego Patrola chyba z 2003r. z silnikiem 3.0... Stał na światłach. Na wolnych obrotach - super
taki głęboki dźwięk - ale jak ruszył, to czar prysł niestety - estetyka pracy silnika mi wogóle nie przypadła do gustu, no chyba że tylko ten model tak miał
<--- no ale to tylko moje skromne zdanie 

Na wolnych obrotach owszem ładnie chodzą(tylko się telepią jak to 4 gary) - a jak dodasz gazu to jak nieśmiertelny Transit 2,5d

"elektroniczna stabilizacja zawieszenia tylnego"
A cóż to za wynalazek?
Ty zapytaj właściciela bo w serwisie to chyba nie dadzą rady tego ugryźć

A przyczyny świecącej kontrolki mogą być inne np. walnięty układ podciśnienia wakupompy

A cóż to za wynalazek?
Ty zapytaj właściciela bo w serwisie to chyba nie dadzą rady tego ugryźć

A przyczyny świecącej kontrolki mogą być inne np. walnięty układ podciśnienia wakupompy
Narazie pojade do Gdanska do tego bez skory . Jezeli chodzi o stabilizacje zawieszenia tylnego a raczej elektonicznie odlanczany stabilizator to jest to do ugryzienia.Rozmawialem na ten temat z serwoisem w ktorym serwisuje autkoi generalnei wiedza co i jak chociaz szef wypowiedzial sie ze po hu to wsadzili do patrola to nie wie ;p a serwis calkiem fajny, przerabiaja tam rowniez autka w teren itp itdkrzys6505 pisze:"elektroniczna stabilizacja zawieszenia tylnego"![]()
A cóż to za wynalazek?
Ty zapytaj właściciela bo w serwisie to chyba nie dadzą rady tego ugryźć![]()
![]()

Tylko, że to ma tyle wspólnego z "elektroniką" co świnia z gwiazdami. 

Ja mowie jak to sie " profesjonalnie" nazywa ;p ale przeciez cos tam się rozłancza no nie ?krzys6505 pisze:Tylko, że to ma tyle wspólnego z "elektroniką" co świnia z gwiazdami.

A no rozłącza. Za pomocą pstryczka, silniczka i kawałka linki.
Ot i cała elektronika.
A gucio w ogłoszeniu nazwał to szumnie tak dla podpuchy.
Kiedyś widziałem nawet "Elektroniczna kontrola stabilizacji"
Masakra.
Może chce odwrócić uwagę kupującego od innych istotnych rzeczy.
Ot i cała elektronika.
Kiedyś widziałem nawet "Elektroniczna kontrola stabilizacji"

Masakra.
o ktorym autku piszesz bo sie pogubilem juz z ktorego ogloszenia ? :pkrzys6505 pisze:A no rozłącza. Za pomocą pstryczka, silniczka i kawałka linki.
Ot i cała elektronika.
Kiedyś widziałem nawet "Elektroniczna kontrola stabilizacji"![]()
![]()
![]()
Masakra.
dan179 pisze:Mam jeszcze jednego na oku ;p http://moto.allegro.pl/item592953730_ni ... di_gr.html , dzwonilem do tego goscia z wczesniejszego ogloszenia z allegro z mojego pierwszego postu. Oczywiscie nie ma zielonego pojecia czy silnik byl wymieniany a obecnie z usterek to mu sie swieci lampka od hamulca recznego wiec pewnie ma starte klocki lub za malo plynu hamulcowego.....
O tym
krzys6505 pisze:dan179 pisze:Mam jeszcze jednego na oku ;p http://moto.allegro.pl/item592953730_ni ... di_gr.html , dzwonilem do tego goscia z wczesniejszego ogloszenia z allegro z mojego pierwszego postu. Oczywiscie nie ma zielonego pojecia czy silnik byl wymieniany a obecnie z usterek to mu sie swieci lampka od hamulca recznego wiec pewnie ma starte klocki lub za malo plynu hamulcowego.....
O tym
Z Gdanska, bez skory? A mozesz cos jeszcze powiedziec na temat tego egzemplarza?

Kolego - świetnie to określiłeś xd PozdrawiamN2O pisze:Na wolnych obrotach owszem ładnie chodzą(tylko się telepią jak to 4 gary) - a jak dodasz gazu to jak nieśmiertelny Transit 2,5d
Na temat tego Nissana z Gdańska to moze ja coś powiem...
Parkuje parę miejsc obok na parkingu od jakichś 3 lat... Niezbyt dużo jeździ, bo Kolo ma jeszcze inne pojazdy, także przebiegu dużego nie zrobił w tym czasie. Ogólnie bardzo ładnie wygląda, choć osobiście wolałbym automat....
Wygląda na zadbany, choć nie przygladałem mu się aż tak dokładnie, ale chyba nie ma się do czego przyczepić z wyjątkiem ceny może
Pozdrawiam....

Parkuje parę miejsc obok na parkingu od jakichś 3 lat... Niezbyt dużo jeździ, bo Kolo ma jeszcze inne pojazdy, także przebiegu dużego nie zrobił w tym czasie. Ogólnie bardzo ładnie wygląda, choć osobiście wolałbym automat....
Wygląda na zadbany, choć nie przygladałem mu się aż tak dokładnie, ale chyba nie ma się do czego przyczepić z wyjątkiem ceny może

Pozdrawiam....
Panowie co myślicie o tych PATROLACH z allegro?
http://moto.allegro.pl/item595758820_ni ... jestr.html
http://moto.allegro.pl/item595758820_ni ... jestr.html
Od myślenia to tylko łeb napirdala.
Dotknąć trzeba, pomacać i kajtnąć się.
Dotknąć trzeba, pomacać i kajtnąć się.
dotkne pomacam ale mam kawałek do poznania i nie wiem czy warto sie bujac a może ktoś zna firme która robi te PAtrole?
za to warto klepac nowe posty i tematy o jednym i tym samym??? 

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
dopiero co zacząłem tu p[iosać . ucze się. coś taki KAPRAL