Poduszki skrzyni biegów
Moderator: Kosiarz
Poduszki skrzyni biegów
Witam,
czy ktoś wie jakie i gdzie zakupić poduszki skrzyni biegów do Pajero 2 2.8TDi? Mam obie urwane ale gdzie nie pytam to żadnych nie mają.
czy ktoś wie jakie i gdzie zakupić poduszki skrzyni biegów do Pajero 2 2.8TDi? Mam obie urwane ale gdzie nie pytam to żadnych nie mają.
było Pajero II 2.5TDi '93 Long (V44)
jest Pajero II 2.8TDi '98 Long (V46)
Re: Poduszki skrzyni biegów
Zielony Autobus 2,7TDi
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
do dupy są z Tedgumu, lepsza dobra używka
a do naszej hieny dzwoniłeś
pewnie ma
a do naszej hieny dzwoniłeś

Czwarte serce 

ma i w dobrej cenie kupiłem i jestem zadowolony
tzn gdzie kupiłeś?
Patrzyłęm w Tedgumie tyle, że ja potrzebują taką z metalowym mocowaniem, a ta w tedgumie jest inna... bez mocowania
Pozdrawiam
Patrzyłęm w Tedgumie tyle, że ja potrzebują taką z metalowym mocowaniem, a ta w tedgumie jest inna... bez mocowania
Pozdrawiam
Dzięki koledzy za namiary 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Niestety kolega spod wskazanego wyżej nr, raczej nie ma takich poduszek (nie odpowiada). Czy jest jakaś w ogóle możliwość pozyskania tych poduch z innego źródła niż ASO? Z tego co widziałem w Tedgumie również mają inne niż te moje.
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
ja tam w nissanie zrobiłem konwersje na Lublina, koszt Lublinowej to 12 zeta nawet jak bym miał co 3 miechy wymieniać to CCC Cena Czyni Cuda 

Czwarte serce 

Wymontuj, prześlij do mnie , w 4 dni wrócą gotowe do montażu. Koszt to ułamek ceny z ASO.BigYeti pisze: Czy jest jakaś w ogóle możliwość pozyskania tych poduch z innego źródła niż ASO? Z tego co widziałem w Tedgumie również mają inne niż te moje.
A kiedy pisałeś pod ten nr GG? Bo jakoś nie widziałem, żeby ktos mnie o poduchy pytał.BigYeti pisze:Niestety kolega spod wskazanego wyżej nr, raczej nie ma takich poduszek (nie odpowiada). Czy jest jakaś w ogóle możliwość pozyskania tych poduch z innego źródła niż ASO? Z tego co widziałem w Tedgumie również mają inne niż te moje.
Może lepiej zadzwoń do mnie.
GG 3597101 tel. 602-673-905
08.05.2009 9.22 wysłałem maila razem ze zdjęciami. Odpowiedzi do dziś brak, więc stwierdziłem, że poprostu ich nie masz.
Oczywiście, zadzwonię jeszcze.
Pozdrawiam
Oczywiście, zadzwonię jeszcze.
Pozdrawiam
ma, ma, sam od niego brałem i były 

Pozdrawiam! mr.miron 509-627-638
Pajero II 2.8TD SS
Pajero II 2.8TD SS