nissan terrano I 2.7td 95r.problem z końcówką drążka
Moderator: Kosiarz
nissan terrano I 2.7td 95r.problem z końcówką drążka
Witam niedawno nabyłem poraz pierwszy takie autko i na dzień dobry okazało się że są do wymiany końcóki drążka kier. po pszystąpieniu do wymiany okazało się że nowa końcówka ma mniejszą średnice stożka i po zakręceniu jej jest luz w gnieżdzie . po zmierzeniu sówmiarką okazało się nowa końcówka ma w połowie stożka ok12mm a moja 14mm zamówiłem z trzech różnych firm i to samo wszystkie są mniejsze od mojej czy ktoś się spotkał z takim problemem ?.pozdr.
szuwar
Re: nissan terrano I 2.7td 95r.problem z końcówką drążka
A ja miałem na odwrót
szukaj do skutku.

T.II.
Forester nr.2
Forester nr.2
Jak by Ci to - to sie zdarza
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=62940
i te co sie okazaly u mnie odpowiednie to drozsze dosyc sporo od tych standardowych

http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=62940
i te co sie okazaly u mnie odpowiednie to drozsze dosyc sporo od tych standardowych

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
karmazyn4 pisze:Witam niedawno nabyłem poraz pierwszy takie autko i na dzień dobry okazało się że są do wymiany końcóki drążka kier. po pszystąpieniu do wymiany okazało się że nowa końcówka ma mniejszą średnice stożka i po zakręceniu jej jest luz w gnieżdzie . po zmierzeniu sówmiarką okazało się nowa końcówka ma w połowie stożka ok12mm a moja 14mm zamówiłem z trzech różnych firm i to samo wszystkie są mniejsze od mojej czy ktoś się spotkał z takim problemem ?.pozdr.
napewno kończówki z 555 sa na grubym bolcu wiem ze sa w intercarsie koszt około 100
terrano I 2.4 power by JaSam
gg: 4081289
"Maćku co sie stał ?"
"toniemy...."
gg: 4081289
"Maćku co sie stał ?"
"toniemy...."
ja zakupilem komplet 4 - okazalo sie ze sa takze za male, walcze juz z reklamacja od miesiaca. Odzyskalem dopiero polowe kasy z "pewnego sklepu". Nastepne chyba zamowie w sklepiku tutejszym.
te z zamalymi stozkami jedne byly 555 a drugie nippona jak dobrze pamietam.
te z zamalymi stozkami jedne byly 555 a drugie nippona jak dobrze pamietam.
TOITOI J95 D4D 2002