trochę inny wątek ;)
Moderator: Kosiarz
Re: trochę inny wątek ;)
o dymaniu ogólnie 

Ignorancji, nieróbstwu i niechlujstwu stanowcze nie KARWA nie
A moze znowu potrzebujesz Wazelinkikrzys6505 pisze:Bo piany i pieniactwa w sieci mnóstwo, aż dziw że klawiatury jeszcze chodzę tylko jakoś MAŁO z tego wynika.
No gdzie ten Japończyk z Pałacem na łbie?
A może to miał być dealer? Już sam nie wiem.
Ale Pałac miał latać i na to czekam!!!
A może język @#$%^&*() tamtejszy jest trudny.

Gr 850Nm mi sie marzy :)
gostcomp pisze:o dymaniu ogólnie
Łe to ja sie z wami LRami nie kolegoje

iras01 pisze:gostcomp pisze:o dymaniu ogólnie
Łe to ja sie z wami LRami nie kolegoje

Ignorancji, nieróbstwu i niechlujstwu stanowcze nie KARWA nie
gostcomp pisze:iras01 pisze:gostcomp pisze:o dymaniu ogólnie
Łe to ja sie z wami LRami nie kolegojeżałuj
Nie,nie ja hetero

- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Stary, nie każdy jest mechanikiem i się zna. Gdyby tak było, to kupując komputer musiałbyś być informatykiem, kupując dom - budowlańcem, kupując telewizor - elektronikiem, kupując wierzbę do ogrodu - ogrodnikiem, itp. Na tym forum jest cała masa mechaników, którzy żyją z tego, że cała reszta mechanikami nie jest i wszyscy są zadowoleni. Facet został oszukany przez cwaniaków, którzy udają nota bene profesjonalny warsztat off-roadowy, uwłaczając w ten sposób przy okazji prawdziwym i rzetelnym warsztatom i to należy piętnować, a nie złościć się na gościa, że się nie znał. Na tym forum jest ponad 22 tys. kont i założę się, że większość się nie zna.iras01 pisze:Ta prokuratura zajmie sie tym ze ktos jest jeleniem i niechcialo mu sie schylic pod auto bo go akurat plecy bolały.
Panowie zejdzmy na ziemie... uzywane auto ktore jest z roku 92 i ma dziure w ramie co jest bardzo normalne zreszta jak rownierz wszystkie te mankamety opisane przez Wydymanego.Ja tu nie widze zadnego oszustwa ze stanem tego auta tylko bardzo wybujala wyobraznie...
"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
Idąc tropem niektórych należy gloryfikować piekarza , który do chleba pluje?
"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
- rabarbar_pn
widzę temat się rozwinął (do pólnocy pisaliście) ale z tych wszystkich wypowiedzi wynika, że nikt nawet nie słyszał o tak "profesjonalnym" warsztacie z Poznania, mniemam więc, że jego profesjonalizm, to tylko wynik opisu w aukcji, a idąc tym tropem, to ten co został niby wydymany coś kombinuje, być może to jakaś konkurencja i chce oczernić tego sprzedajacego??? sam nie wiem, może odezwie się ktoś, co kupił u nich furę i napisze o tej firmie z pierwszej ręki, a najlepiej jakby "profesjonalny" warsztat odezwał się tu na forum ( nie wieżę, ze nie pojawiają się tu) a co do dymania, to oczywiście jestem przeciw i trzeba tępić cwaniactwo, z tym, że niestety jak cwaniak widzi frajera, to nie może się powstrzymać, żeby go nie wydymać
i po to jest takie forum, żeby wiedziec co w trawie piszczy.

bo Patrol wysoki i szeroki musi być 

- kosa20
- Kontaktowanie:
iras01 pisze:przepraszam juz wiecej sie to nie powtorzyale wybacz nie mam w zwyczaju dawac facetom kwiatkow.musi Ci wystarczyc tylko slowo
![]()

- kosa20
- Kontaktowanie:
Weź Ty idź zapisz się na jakąś wojnę synek albo do lekarza po jakieś proszki bo Cię jakaś straszna nerwa szarpie i w pieniactwo wpadasz....krzys6505 pisze:Bo piany i pieniactwa w sieci mnóstwo, aż dziw że klawiatury jeszcze chodzą, tylko jakoś MAŁO z tego wynika.
No gdzie ten Japończyk z Pałacem na łbie?
A może to miał być dealer? Już sam nie wiem.
Ale Pałac miał latać i na to czekam!!!
A może język @#$%^&*() tamtejszy jest trudny.
pamiętam, że jeszcze jakoś tydźień temu ta sama firma ( wnioskując po tej męskiej foli
wystawiała na allegro krótkiego Y61 profesjonalnie przygotwanego w teren
w sumie jakbym mieszkał bliżej to może bym go z ciekawosci obejrzał

w sumie jakbym mieszkał bliżej to może bym go z ciekawosci obejrzał

Cool jest 

- Igor V8
-
Gdyby Ciebie wydymali nie używając wazeliny też byś się tak zachowywałkosa20 pisze:
Weź Ty idź zapisz się na jakąś wojnę synek albo do lekarza po jakieś proszki bo Cię jakaś straszna nerwa szarpie i w pieniactwo wpadasz....

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

W tematach komputerowych czy budowlanych może masz rację, ale kiedy chodzi o hobby (tak jak nasze) to jest IMO trochę inaczej. Poza skrajnymi przypadkami całkiem technicznie niekumatych kolegów, większośc lepiej lub gorzej na temacie się zna (czy też chce się znać więc upierdliwie się pyta na forumie i pozadecc pisze:... nie każdy jest mechanikiem i się zna. Gdyby tak było, to kupując komputer musiałbyś być informatykiem, kupując dom - budowlańcem, kupując telewizor - elektronikiem, kupując wierzbę do ogrodu - ogrodnikiem, itp. Na tym forum jest cała masa mechaników, którzy żyją z tego, że cała reszta mechanikami nie jest i wszyscy są zadowoleni. Facet został oszukany przez cwaniaków, którzy udają nota bene profesjonalny warsztat off-roadowy, uwłaczając w ten sposób przy okazji prawdziwym i rzetelnym warsztatom i to należy piętnować, a nie złościć się na gościa, że się nie znał. Na tym forum jest ponad 22 tys. kont i założę się, że większość się nie zna.

pzdr.

Marek (Argus)
W-160 3,3TD + Czapajew
W-160 3,3TD + Czapajew
Ten Wydymany wydymal mnie tez
chyba poczytal te forum ze ten jego patrol nie jest wcale taki zly i wycofal moja oferte z alegro.A to powod
"Pojazd po kolejnych ogledzinach rzeczoznawcy okazał sie powypadkowy.Wystawię aukcję z nowym rzetelnym opisem i zdjeciami.Przepraszam."
Pierdo..e juz go nie chce
chyba ze odda za 8 tysi 

"Pojazd po kolejnych ogledzinach rzeczoznawcy okazał sie powypadkowy.Wystawię aukcję z nowym rzetelnym opisem i zdjeciami.Przepraszam."
Pierdo..e juz go nie chce

Jakiś nerwowy jesteś KOSA20 i łatwo Cię sprowokować.
Prochy biorę, chlam codziennie, u lekarza byłem ale okazało się że był chory psychicznie, ale jest pewne, że nie jestem Twoim synkiem.
I to wiem na Bank!
Prochy biorę, chlam codziennie, u lekarza byłem ale okazało się że był chory psychicznie, ale jest pewne, że nie jestem Twoim synkiem.
I to wiem na Bank!
-
-
http://moto.allegro.pl/item695913979_ok ... nster.html
dodał jak owy monster wygląda od dołu, jak można było tam nie spojrzeć

student
Ot właśnie!
A może niecałe dwa miechy temu wyglądało to inaczej?!
To jak to nazwać można?
To był zakup na własne życzenie.
A może niecałe dwa miechy temu wyglądało to inaczej?!
To jak to nazwać można?
To był zakup na własne życzenie.
Albo to zakup kontrolowany jak to już ktoś wcześniej powiedział 

- rabarbar_pn
teraz już wiem, że była to zwyczajna prowokacja ze strony kupującego, bo jak inaczej nazwać brak zainteresowania ze strony kupującego, jak wygląda auto pod spodem???? a swoją drogą zdjęcia ramy i całego spodu wyglądają jak jakiś fotomontaż, kurcze jakie ja mam zdrowe autobartas 4x4 pisze:http://moto.allegro.pl/item695913979_ok ... nster.html

bo Patrol wysoki i szeroki musi być 

- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Ha, mówiłem! Stary numer.iras01 pisze:Ten Wydymany wydymal mnie tezchyba poczytal te forum ze ten jego patrol nie jest wcale taki zly i wycofal moja oferte z alegro.A to powod
![]()
Pierdo..e juz go nie chcechyba ze odda za 8 tysi
"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
Dobrze zrobiona umowa cywilnoporawna wiele potrafi pomóc.
Np. dodajcie taką klauzulę:
"1. sprzedający oświadcza, iż deklarowany przebieg samochodu jest autentyczny. W wypadku udowodnienia nieautentyczności deklarowanego przebiegu, sprzedający zapłaci karę umowną w wys. xxx zł."
Ciekawe, która hiena sie zgodzi
Oczywiście nie jest to jedyna klauzula pomocna w kupnie auta.
Np. dodajcie taką klauzulę:
"1. sprzedający oświadcza, iż deklarowany przebieg samochodu jest autentyczny. W wypadku udowodnienia nieautentyczności deklarowanego przebiegu, sprzedający zapłaci karę umowną w wys. xxx zł."
Ciekawe, która hiena sie zgodzi

Oczywiście nie jest to jedyna klauzula pomocna w kupnie auta.
tel: 600298546
Tylko idiota zgodził by się na taki zapis w umowie sprzedaży pojazdu którego nie jest pierwszym właścicelem
A swoją drogą z taką ramą to jak to wogóle się trzyma kupy?

A swoją drogą z taką ramą to jak to wogóle się trzyma kupy?
terrano 2,4 gaz 89`
503-39-16-46
503-39-16-46
a wystarczy 100pln i wizyta w pierwszej lepszej stacji kontroli pojazdów oraz współudział w badaniu

Sill pisze:Tylko idiota zgodził by się na taki zapis w umowie sprzedaży pojazdu którego nie jest pierwszym właścicelem

I ciekawe kto i jak to egzekwuje w przypadku Parcha przeznaczonego w błoto?
No niech ktoś opowie bom ciekawy jak to kupił monstera z marzeń a okazało się że trup i walczył i wywalczył.
A to racja ale wracamy do źródła czyli że kupiec nie wchodzi pod samochód bo nie wie na co patrzeć. To rzeczoznawca po pewnym "okresie" użytkowania mówi mu na co patrzeć. A dziury jak ruskie czołgi!Mroczny pisze:a wystarczy 100pln i wizyta w pierwszej lepszej stacji kontroli pojazdów oraz współudział w badaniu