zawieszenie i zbierzność .... mnie juz ręce opadają ....
Moderator: Kosiarz
- amaruk
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: zawieszenie i zbierzność .... mnie juz ręce opadają ....
Przy okazji posprawdzaj też różne śrubki mocujące. Ostatnio wymieniałem parę elementów w miśku i trzy razy ustawiałem zbieżność bez skutku , wyszło że poluzowały się nakrętki na nowych śrubach mocujących górne wahacze , założyłem samo kontrujące i nie ma już problemu
Choćbym jechał cienistą doliną zła się nie ulęknę bo mam 4x4
amaruk pisze:Przy okazji posprawdzaj też różne śrubki mocujące. Ostatnio wymieniałem parę elementów w miśku i trzy razy ustawiałem zbieżność bez skutku , wyszło że poluzowały się nakrętki na nowych śrubach mocujących górne wahacze , założyłem samo kontrujące i nie ma już problemu
OOOO i to był problem cały widocznie nie dokrecili na ustawianiu kątów pochylenia i w lewym kole wypadły mi wsówki przy podniesionym aucie i na szarpaku nie było tego widać przy obciązeniu na hamowaniach koło składało sie jak wsciekłe do środka a nie było widać gdzie

terrano I 2.4 power by JaSam
gg: 4081289
"Maćku co sie stał ?"
"toniemy...."
"Maćku co sie stał ?"
"toniemy...."
To powiem Ci, że masz zajebistych mechaników.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
tez sie zagotowałem a na zbierzności byłem z 7 razy .... i ze dwa razy na scieszcze diagnostycznej ..... szlak mnie trafił w poniedziałek jade robić awanture
terrano I 2.4 power by JaSam
"Maćku co sie stał ?"
"toniemy...."
"Maćku co sie stał ?"
"toniemy...."